Λεβέντης προς διεμφυλικούς: Μετανοείτε για να θεραπευτείτε από την εγκεφαλική σας βλάβη

Λεβέντης προς διεμφυλικούς: Μετανοείτε για να θεραπευτείτε από την εγκεφαλική σας βλάβη

Η Εκκλησία μου διεμήνυσε να μην παραιτηθώ λέει τώρα ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων - «Ήθελα να ταρακουνήσω το τέλμα γι' αυτό είπα ότι θα παραιτηθώ»

Λεβέντης προς διεμφυλικούς: Μετανοείτε για να θεραπευτείτε από την εγκεφαλική σας βλάβη
Όπισθεν ολοταχώς από όσα είπε για την παραίτησή του από βουλευτής τόσο σε τηλεοπτική του συνέντευξη όσο και σε κοινοβουλευτικούς συντάκτες έκανε ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων Βασίλης Λεβέντης
.

Απέδωσε, μάλιστα, την κωλοτούμπα του στην Εκκλησία λέγοντας, το πρωί της Κυριακής στο ΣΚΑΪ, ότι κορυφαίοι ιεράρχες του διεμήνυσαν να μην παραιτηθει λέγοντάς του ότι θα τον βάλουν στην αφάνεια και έτσι θα λείψει από το βήμα της Βουλής.

Κλείσιμο
«Ήθελα να ταρακουνήσω το τέλμα, γι' αυτό είπα ότι θα παραιτηθώ» συμπλήρωσε ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων.

Όσον αφορά τη στάση του Προέδρου της Δημοκρατίας ο οποίος υπέγραψε το νομοσχέδιο για την
αλλαγή φύλου ενώ ο ίδιος του είχε ζητήσει να μην το κάνει, ο Βασίλης Λεβέντης είπε με πικρία ότι «περίμενα να με πάρει τουλάχιστον ένα τηλέφωνο γιατί είμαστε φίλοι».

Επιμένοντας στο θέμα της αλλαγής φύλου είπε για το «συνάφι» των διεμφυλικών ότι «είναι σε εγκεφαλική διαστροφή, δεν είναι γεννετήσια βλάβη όπως λένε και αυτό νικιέται με τη μετάνεια» κατηγορώντας, επίσης, τη Νέα Δημοκρατία για βλασφημία επειδή είπε ότι οι διεμφυλικοί είναι εγκλωβισμένοι σε άλλα σώματα από αυτά που βρίσκονται.

Ζήτησε, τέλος, από τον Αλέξη Τσίπρα να μην τον ξανακαλέσει στο τηλέφωνο «ούτε για καλημέρα, εκτός αν σε 10 ημέρες πάρει πίσω αυτό το έκτρωμα (σ.σ. το νομοσχέδιο για την αλλαγή φύλου)».



Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης