Πόντας: Επίδειξη οπορτουνισμού η αλλαγή φύλου στα 15

Πόντας: Επίδειξη οπορτουνισμού η αλλαγή φύλου στα 15

Πυρά κατά της κυβέρνησης από τον υποψήφιο πρόεδρο του νέου φορέα της κεντροαριστεράς

Πόντας: Επίδειξη οπορτουνισμού η αλλαγή φύλου στα 15
«Γίναμε μάρτυρες στην Βουλή με την ψήφιση  του νομοσχεδίου για την νομική κατοχύρωση του δικαιώματος της μεταβολής φύλου, μιας πρωτοφανούς επίδειξης οπορτουνισμού,  καθώς η κυβερνητική παράταξη, καταπατώντας κάθε έννοια λογικής έδωσε το δικαίωμα σε πολίτες 15 ετών να κατοχυρώνονται?  νομικά,  ώστε να κοινωνικοποιούνται και να μεταβάλλουν την εμφάνιση τους επιλέγοντας άλλο φύλο από το φύλο γεννήσεως τους» επισήμανε ο Απόστολος Πόντας και προσέθεσε:

«Μιλάμε, δηλαδή, για πολίτες ηλικίας που η Συνταγματική κανονικότητα και ο νομοθέτης δεν τους αναγνωρίζει το δικαίωμα ψήφου, καθώς θεωρεί πως δεν κατέχουν το επίπεδο εκείνο της ωριμότητας, το οποίο δύναται να δημιουργεί υπόβαθρο βεβαιότητας κατά την βούληση της επιλογής». 

Η συνέχεια της δήλωσης του κ. Πόντα:
Κλείσιμο

Ο κ. Τσίπρας πιστεύει πως με την γνωμοδότηση ειδικών - ψυχολόγων καλύπτεται το κενό της διάνοιας κυρίου και της άγνοιας ή της αδυναμίας ολοκληρωτικής άποψης, ενώ ο ίδιος ο οποίος αποδεδειγμένα εκ των πεπραγμένων διακρίνεται από τις αντίστοιχες ανεπάρκειες στο πεδίο δημοσιονομικής διαχείρισης αρνήθηκε της γνωματεύσεις των ειδικών - οικονομολόγων  και αλόγιστα, αυθαίρετα και ανώριμα επέλεξε για την Χώρα μια άδικη δημοσιονομική και οικονομική πολιτική.

Θα θέλαμε να του υπενθυμίσουμε πως "πράξη γενναιότητας" δεν είναι η κολακεία κοινωνικών ομάδων που είναι φορείς αναφαίρετων δικαιωμάτων στην προσωπικότητα, αλλά ένα  υπεύθυνο όχι  στον εκφυλισμό της Συνταγματικής κανονικότητας και στην πολιτική της πρόζας.

Ας ασχοληθεί ο κ. Τσίπρα, με όποια ψήγματα σοβαρότητας του έχουν απομείνει, με τα σοβαρά θέματα της Χώρας και να μην προσπαθεί να μας πείσει για το πλεόνασμα φαιδρότητας, που διαθέτει σκηνοθετώντας, μια ψευδή πολιτική επικαιρότητα, καθώς για αυτό το πλεόνασμα μας έχει ήδη πείσει στον ίδιο βαθμό με τους "εξωγήινους" της αξιωματικής αντιπολίτευσης?.  
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης