Γεννηματά: Το πολιτικό σκηνικό βαλτώνει στον διπλό συντηρητισμό ΣΥΡΙΖΑ και ΝΔ

Γεννηματά: Το πολιτικό σκηνικό βαλτώνει στον διπλό συντηρητισμό ΣΥΡΙΖΑ και ΝΔ

«Γι΄αυτό ζητώ εντολή ανατροπής» είπε η επικεφαλής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης σε συνάντηση της με στελέχη της Αυτοδιοίκησης

Γεννηματά: Το πολιτικό σκηνικό βαλτώνει στον διπλό συντηρητισμό ΣΥΡΙΖΑ και ΝΔ
Με πολίτες της Αθήνας και φίλους που δραστηριοποιούνται στον χώρο της Αυτοδιοίκησης συναντήθηκε σήμερα, στο κέντρο της Αθήνας, η Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ και Επικεφαλής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης Φώφη Γεννηματά. Κατά τη διάρκεια της ομιλίας της η Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ επεσήμανε ότι από τη μια μεριά «έχουμε τη χειρότερη κυβέρνηση της Μεταπολίτευσης που μονιμοποίησε την επιτροπεία και τα μνημόνια», και από την άλλη  «μια αξιωματική αντιπολίτευση που θεωρεί ότι οι ανισότητες είναι φυσικό φαινόμενο».  

«Ζητώ εντολή ανατροπής του πολιτικού σκηνικού που βαλτώνει μέσα στον διπλό συντηρητισμό του ΣΥΡΙΖΑ και της Νέας Δημοκρατίας. Εγγυώμαι ότι ενωμένοι θα φτάσουμε στη νίκη, στην πραγματική ελπίδα». Χρωστάμε στην πατρίδα μας ένα εθνικό σχέδιο. Να μας δώσετε τη δύναμη να εφαρμόσουμε το σχέδιο Ελλάδα» είπε η Φ. Γεννηματά και τόνισε ολοκληρώνοντας την ομιλία της: «στείλτε το μήνυμα παντού. Κάντε δική σας την υπόθεση της συμμετοχής, ενισχύστε τη δυναμική του εγχειρήματος».

Κλείσιμο






Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης