Τσίπρας από το Ταλίν: Η Ευρώπη είναι ανάγκη να πάρει αποφάσεις

Τσίπρας από το Ταλίν: Η Ευρώπη είναι ανάγκη να πάρει αποφάσεις

Όλοι αντιλαμβάνονται την ανάγκη η Ευρώπη να αποκτήσει θεσμικό πλαίσιο ώστε να μπορεί να σταθεί στα πόδια της, δήλωσε προσερχόμενος ο πρωθυπουργός

Τσίπρας από το Ταλίν: Η Ευρώπη είναι ανάγκη να πάρει αποφάσεις
Όλοι αντιλαμβάνονται την ανάγκη η Ευρώπη να αποκτήσει θεσμικό πλαίσιο ώστε να μπορεί να σταθεί στα πόδια της, δήλωσε ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας, προσερχόμενος στις εργασίες της άτυπης Συνόδου Κορυφής της Ευρωπαϊκής Ένωσης που διεξάγεται στο Ταλίν της Εσθονίας.

Πλέον ακόμα και ευρωπαϊκές χώρες που θεωρούσαν αδιανόητη την μη συμμετοχή του ΔΝΤ στα ευρωπαϊκά προγράμματα διάσωσης, τώρα συμφωνούν πως η Ευρώπη πρέπει να έχει δικούς της μηχανισμούς και να ανταπεξέρχεται μόνη της στα προβλήματα που ανακύπτουν, είπε ο κύριος Τσίπρας.

Η Ευρώπη αντιλαμβάνεται την ανάγκη να συνομιλήσουμε ουσιαστικά για το μέλλον της, καθώς όλοι έχουν βγάλει συμπεράσματα και έχουμε γίνει σοφότεροι από τις κρίσεις που αντιμετωπίσαμε το προηγούμενο διάστημα, τόνισε ο πρωθυπουργός. 

Κλείσιμο
Αν και ξεπεράσαμε τις κρίσεις δεν ανταποκριθήκαμε στην υπεράσπιση των αξιών μας είπε ο κ Τσίπρας τονίζοντας ότι όλοι αντιλαμβάνονται την ανάγκη ότι πρέπει να υπάρξουν γενναίες τομές στην Ευρώπη.  

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης