Παύλος Χρηστίδης για Ελληνικό: Ο Τσίπρας και η κυβέρνηση δεν μπορούν, πρέπει να φύγουν

Παύλος Χρηστίδης για Ελληνικό: Ο Τσίπρας και η κυβέρνηση δεν μπορούν, πρέπει να φύγουν

«Με την πολιτική τους, τις ιδεοληψίες και την παροιμιώδη ανικανότητά τους, αδυνατούν να ανοίξουν τους δρόμους της ανάπτυξης για την οικονομία και τη χώρα», τονίζει ο εκπρόσωπος Τύπου του ΠΑΣΟΚ 

Παύλος Χρηστίδης για Ελληνικό: Ο Τσίπρας και η κυβέρνηση δεν μπορούν, πρέπει να φύγουν
«Θέλει ή όχι ο κ. Τσίπρας την μεγάλη επένδυση στο Ελληνικό;», ρωτά ο εκπρόσωπος Τύπου του ΠΑΣΟΚ, Παύλος Χρηστίδης. 

Ο κ. Χρηστίδης, εξαπολύει επίθεση στην κυβέρνηση και στον Αλέξη Τσίπρα με αφορμή τις εξελίξεις στην επένδυση του Ελληνικού, τονίζοντας ότι «ο κ. Τσίπρας και η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ/ΑΝΕΛ δεν μπορούν. Με την πολιτική τους, τις ιδεοληψίες και την παροιμιώδη ανικανότητά τους, αδυνατούν να ανοίξουν τους δρόμους της ανάπτυξης για την οικονομία και τη χώρα. Πρέπει να φύγουν».

«Μπορεί ή όχι να ξεπεράσει τις μεγάλες αντιστάσεις που υπάρχουν στο κόμμα του και την κοινοβουλευτική του ομάδα; Που με κάθε ευκαιρία και με διάφορες αφορμές, αξιοποιώντας τον χαώδη κρατικό μηχανισμό και τις δημόσιες υπηρεσίες που κυριαρχούνται και αξιοποιούνται από τα διορισμένα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ, προσπαθούν να καθυστερήσουν και να ματαιώσουν τελικά την επένδυση», τονίζει. 
 
«Τα ερωτήματα γίνονται πιο επιτακτικά μετά και την περιπέτεια με την επένδυση στις Σκουριές, όπου τα κυβερνητικά στελέχη και υπουργοί ενήργησαν κατά το ίδιο εχθρικό για τις επενδύσεις τρόπο. Τα μηνύματα που στέλνονται κάθε τόσο σε υποψήφιους ξένους επενδυτές είναι δυστυχώς εξόχως αρνητικά», σημειώνει ο κ. Χρηστίδης.
Κλείσιμο

«Με αυτό τον τρόπο αντιμετώπισης από την σημερινή κυβέρνηση των υπαρχόντων και των εν αναμονή επενδύσεων, η πολυδιαφημισμένη υποτιθέμενη φιλοεπενδυτική στροφή του πρωθυπουργού, όπως και τα χθεσινά λεγόμενα του Υπουργού οικονομικών κ. Τσακαλώτου ό,τι «θα έχουμε περισσότερες επενδύσεις από όσες μπορούμε να απορροφήσουμε», μοιάζουν με κρύα ανέκδοτα», καταλήγει ο εκπρόσωπος Τύπου του ΠΑΣΟΚ.

 




Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης