Θεοδωράκης προς Γεννηματά για την ηλεκτρονική ψηφοφορία: Θα τολμήσει ή θα κάνει πίσω;

Θεοδωράκης προς Γεννηματά για την ηλεκτρονική ψηφοφορία: Θα τολμήσει ή θα κάνει πίσω;

Κάποιοι μεθοδικά σαμποτάρουν την ηλεκτρονική ψηφοφορία γιατί έχουν μάθει να εμπιστεύονται μόνο τους κομματικούς μηχανισμούς, εγώ θα επιμείνω, λέει ο υποψήφιος επικεφαλής της Κεντροαριστεράς

Θεοδωράκης προς Γεννηματά για την ηλεκτρονική ψηφοφορία: Θα τολμήσει ή θα κάνει πίσω;
Από τις Βρυξέλλες, όπου βρίσκεται ο Σταύρος Θεοδωράκης ζήτησε από την Φώφη Γεννηματά να «τολμήσει» και να ταχθεί υπέρ της ηλεκτρονικής ψηφοφορίας για τον επικεφαλής του νέου φορέα της Κεντροαριστεράς. 

Όπως λέει ο ίδιος σε βίντεο που ανέβασε στην σελίδα του στο facebook, ο Σταύρος Θεοδωράκης δέχθηκε ερωτήσεις για το αν θα μπορέσουν να ψηφίσουν από τις Βρυξέλλες όπου βρίσκονται. «Κάποιοι μεθοδικά σαμποτάρουν την ηλεκτρονική ψηφοφορία, γιατί έχουν μάθει να εμπιστεύονται μόνο τους κομματικούς μηχανισμούς», λέει ο κύριος Θεοδωράκης και ξεκαθαρίζει: «Εγώ θα επιμείνω και καλώ τους άλλους υποψήφιους να ξεκαθαρίσουν την θέση τους».

Μάλιστα, τονίζει, πως απευθύνεται ιδιαίτερα στην κυρία Γεννηματα: «Θα πρέπει να αποφασίσει: θα τολμήσει ή θα κάνει πίσω; Το νέο προοδευτικό Κίνημα για να είναι μεγάλο, για να είναι δυνατό, θα πρέπει να το ψηφίσουν εκατοντάδες χιλιάδες πολίτες. Οι φίλοι μας. Ό,τι άλλο θα είναι λάθος».


Κλείσιμο

Η δήλωση του Σταύρου Θεοδωράκη:
Είμαι στις Βρυξέλλες για συναντήσεις και μια ομιλία. Πριν από λίγο, εδώ στην είσοδο του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, μια ομάδα νέων επιστημόνων με ρώτησε αν θα μπορεί να ψηφίσει για τον αρχηγό του νέου προοδευτικού Κινήματος. Ακούστε, γιατί δε θέλω να υποκρίνομαι. Κάποιοι μεθοδικά σαμποτάρουν την ηλεκτρονική ψηφοφορία. Έχουν μάθει να εμπιστεύονται μόνο τους κομματικούς μηχανισμούς. Εγώ όμως θα επιμείνω και καλώ τους άλλους υποψήφιους να είναι ξεκάθαροι. Όχι "ναι μεν, αλλά". Η τεχνολογία το επιτρέπει. Μπορούμε να τα καταφέρουμε. Ιδιαίτερα απευθύνομαι στην κυρία Γεννηματά. Θα πρέπει να αποφασίσει: θα τολμήσει ή θα κάνει πίσω; Το νέο προοδευτικό Κίνημα για να είναι μεγάλο, για να είναι δυνατό, θα πρέπει να το ψηφίσουν εκατοντάδες χιλιάδες πολίτες. Οι φίλοι μας. Ό,τι άλλο θα είναι λάθος.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης