Γεννηματά: Με τις ευλογίες Τσίπρα έκανε το δικαστή και τον ανακριτή ο Καμμένος

Γεννηματά: Με τις ευλογίες Τσίπρα έκανε το δικαστή και τον ανακριτή ο Καμμένος

Υπογράμμισε ότι πρέπει να βρεθούν  και να τιμωρηθούν όσοι ενεπλάκησαν, αλλά από τη δικαιοσύνη, όπως είπε, και όχι από τον υπουργό Άμυνας

Γεννηματά: Με τις ευλογίες Τσίπρα έκανε το δικαστή και τον ανακριτή ο Καμμένος
«Φαίνεται ότι ο κ. Καμμένος, με τις ευλογίες του κ. Τσίπρα υποδύθηκε και τον υπουργό Δικαιοσύνης ή ακόμα χειρότερα τον δικαστή και τον ανακριτή», δήλωσε από το βήμα της Βουλής η επικεφαλής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης Φώφη Γεννηματά.  Σε συζήτηση για τη σύσταση εξεταστικής για τον υπουργό Άμυνας και το πλοίο Noor1, είπε ότι η υπόθεση  ναρκωτικών είναι πολύ σοβαρή και δεν χρειάζεται ο κ. Καμμένος να το πει. 

Υπογράμμισε ότι πρέπει να βρεθούν  και να τιμωρηθούν όσοι ενεπλάκησαν, αλλά από τη δικαιοσύνη, όπως είπε, και όχι από τον υπουργό Άμυνας. Παράλληλα δήλωσε ότι η κυβέρνηση έσπευσε να στηρίξει τον κ. Καμμένο. «Είναι κράτα με να σε κρατώ», δήλωσε η κ. Γεννηματά και πρόσθεσε ότι «μετά τις αγκαλιές στην πλατεία Κλαυθμώνος, έτσι αγκαλιασμένοι θα πέσουν. Η αντίστροφη μέτρηση για την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ έχει ξεκινήσει», είπε σε άλλο σημείο της ομιλίας της η κ. Γεννηματά. 

Ρώτησε τον πρωθυπουργό, αν γνώριζε τις ενέργειες του κ. Καμμενου, αν γνωρίζει το περιεχόμενο των συνομιλιών, αν υπάρχουν και άλλα στελέχη που έχουν εμπλοκή με αυτή την υπόθεση και αν ο υπουργός Ναυτιλίας ήταν ενήμερος για την παράνομη δραστηριότητα αξιωματικού του σώματος.  Δήλωσε ότι η ΔΗΣΥ θα υπερψηφίσει την εξεταστική επιτροπή γιατί είναι μία υπόθεση γεμάτη σκιές και ζήτησε διαφάνεια για τους πάντες και παντού, όχι α λα καρτ. 

Κλείσιμο
Ο κ. Γεννηματά δεν παρέλειψε να ασκήσει κριτική στην κυβέρνηση για το θέμα της οικονομίας και δήλωσε, μεταξύ άλλων, ότι όποτε μιλάει ο κ. Τσίπρας  τα  βρίσκει όλα καλά και τώρα μας λένε ότι θέλουν και ανάπτυξη με επενδυτές στα τσακίδια. Υπογράμμισε ότι και ο κ. Τσίπρας μας υπόσχεται ανάπτυξη, που αυξάνει τις ανισότητες γιατί είναι ανάπτυξη για τους λίγους 

Η ίδια ζήτησε ότι  πρέπει να καταγραφεί νέα λαϊκή εντολή, με νέα κυβέρνηση, με κύρος, για την ανάκτηση  της αξιοπιστίας της χώρας, που είναι το κλειδί και ανάπτυξη για όλους για δουλείες. «Αυτές οι προτεραιότητες της Κεντροαριστεράς», δήλωσε η κ. Γεννηματά. Είπε ότι «μαύρη κηλίδα» είναι το μπραντ νειμ της κυβέρνησης και άσκησε κριτική που δεν παραιτήθηκε ο υπουργός Ναυτιλίας  Παναγιώτης Κουρουμπλής για το θέμα του Σαρωνικού. 
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης