Σάκης Παπαδόπουλος (ΣΥΡΙΖΑ): Mε τα τερτίπια των ΑΝΕΛ «δεν πάει πολύ»

Σάκης Παπαδόπουλος (ΣΥΡΙΖΑ): Mε τα τερτίπια των ΑΝΕΛ «δεν πάει πολύ»

Κάλεσε τα κόμματα να προετοιμαστούν για ένα κοινοβούλιο που θα προκύψει μετά από εκλογές με το σύστημα της απλής αναλογικής

Σάκης Παπαδόπουλος (ΣΥΡΙΖΑ): Mε τα τερτίπια των ΑΝΕΛ «δεν πάει πολύ»
Ως «τερτίπι» που μπορεί να ανατρέψει την κυβερνητική θητεία και να οδηγήσει σε πρόωρες εκλογές χαρακτήρισε την στάση των ΑΝΕΛ να καταψηφίσουν την τροπολογία για την «Τουρκική Ενωση Ξάνθης» ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Σάκης Παπαδόπουλος.

Μιλώντας στην Ολομέλεια της Βουλής είπε χαρακτηριστικά «αυτά τα ζητήματα αφορούν και την αγνή σχέση μας με του Ανεξάρτητους Έλληνες. Ο Θανάσης Παπαχριστόπουλος που τον εκτιμώ, μας είπε ούτε λίγο ούτε πολύ, αγαπητέ Υπουργέ, ότι θα πρέπει να αποσύρουμε την τροπολογία, επειδή είναι αντίθετη με τις πατριωτικές ευαισθησίες των ΑΝΕΛ. Να είμαστε καθαροί. Σε ζητήματα που είναι θέματα αρχών, κάνουμε κι εμείς έκκληση και στον Πρόεδρο των ΑΝΕΛ και στην Κοινοβουλευτική τους Ομάδα» για να προσθέσει «Γιατί ο Πρόεδρος των ΑΝΕΛ, ο κ. Καμμένος, είπε ότι «θα πάμε μαζί για να δώσουμε τη μάχη του έργου που κάνουμε στις επόμενες εκλογές». Αυτό, όμως, με τέτοια τερτίπια, δεν πάει πολύ. Και νομίζω ότι αυτή η προειδοποίηση πρέπει να απευθυνθεί. Οι καθαρές κουβέντες κάνουν και τους καθαρούς φίλους».

Σε άλλο σημείο δε ο ίδιος κάλεσε τα κόμματα να προετοιμαστούν για ένα κοινοβούλιο που θα προκύψει μετά από εκλογές με το σύστημα της απλής αναλογικής. «Επιμένω ότι πρέπει να προετοιμαζόμαστε για ένα Κοινοβούλιο, μετά τις επόμενες εκλογές, της απλής αναλογικής, που θα δημιουργεί πραγματικά προγραμματικές συμφωνίες, ας κάνουμε από τώρα αυτές τις συζητήσεις. Ας τις κάνουμε από τώρα για να είμαστε καθαροί» είπε συγκεκριμένα.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης