ΣΥΡΙΖΑ για Άδωνι: Σήμερα ξεπέρασε και τον πιο χυδαίο του εαυτό

ΣΥΡΙΖΑ για Άδωνι: Σήμερα ξεπέρασε και τον πιο χυδαίο του εαυτό

Αιτία για τη σφοδρή επίθεση του κυβερνώντος κόμματος, δήλωση του αντιπροέδρου της ΝΔ ότι στην ομάδα διαχείρισης του Αγία Ζώνη είναι στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ

ΣΥΡΙΖΑ για Άδωνι: Σήμερα ξεπέρασε και τον πιο χυδαίο του εαυτό
Την έντονη αντίδραση του ΣΥΡΙΖΑ προκάλεσε σημερινή αναφορά του αντιπροέδρου της Νέας Δημοκρατίας Άδωνι Γεωργιάδη, ο οποίος είπε ότι στην ομάδα διαχείρισης του πλοίου είναι μέλος ένας από τους θερμότερους υποστηρικτές του ΣΥΡΙΖΑ, όταν σχολίασε την υπόθεση του δεξαμενόπλοιου «Αγία Ζώνη» και την οικολογική καταστροφή που έχει προκαλέσει στον Σαρωνικό.

Επίσης, στην τηλεοπτική του συνέντευξη στον ΣΚΑΪ, ο κ. Γεωργιάδης κατηγόρησε την κυβέρνηση ότι κατέστρεψε το Σαρωνικό και ήθελε να υποβαθμίσει το γεγονός του ναυαγίου και τη ρύπανση.
 
Το γραφείο Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ επιτίθεται σφοδρά στον αντιπρόεδρο της ΝΔ, λέγοντας ότι «ξεπέρασε και τον πιο χυδαίο του εαυτό. Σε σημερινή του τηλεοπτική εμφάνιση στον ΣΚΑΪ έφτασε στο σημείο να πει ότι στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ ήταν στην "ομάδα διαχείρισης" του πλοίου Αγία Ζώνη ΙΙ.  Ο κ. Γεωργιάδης δεν είναι μόνο ένας γραφικός ψεύτης, είναι ο αντιπρόεδρος της ΝΔ, προσωπική επιλογή του κ. Μητσοτάκη. Τα όσα απίθανα εκστομίζει δεν βαραίνουν μόνο τον ίδιο, αλλά το σύνολο της αξιωματικής αντιπολίτευσης».
 
Κλείσιμο

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης