Παναγούλης και πάλι κατά Τόσκα στην Βουλή: Ηταν πιστός υπηρέτης της χούντας

Παναγούλης και πάλι κατά Τόσκα στην Βουλή: Ηταν πιστός υπηρέτης της χούντας

Ο υπουργός αποκρύπτει τις επαφές της Μοσάντ με την ΕΥΠ για την εξαφάνιση του αδελφού μου που αγνοείται, είπε ακόμα ο ανεξάρτητος βουλευτής

Παναγούλης και πάλι κατά Τόσκα στην Βουλή: Ηταν πιστός υπηρέτης της χούντας
Ως «πιστό» και «αφοσιωμένο υπηρέτη της χούντας» των συνταγματαρχών χαρακτήρισε τον Νίκο Τόσκα, ο ανεξάρτητος βουλευτής Στάθης Παναγούλης δίνοντας εκρηκτική συνέχεια στην προσωπική βεντέτα που έχει ανοίξει με τον υπουργό Προστασίας του Πολίτη.

Με αφορμή νέα ερώτηση που κατέθεσε ο κ. Παναγούλης σχετικά με τον στρατιωτικό αδελφό του που αρνήθηκε να υπηρετήσει την δικτατορία και έκτοτε αγνοείται αλλά και την άρνηση του κ Τόσκα να παραβρεθεί στην Βουλή να απαντήσει, θεωρώντας ότι έχει ήδη διαβιβάσει όλα τα διαθέσιμα έγγραφα ο βουλευτής ανέφερε «ο Τόσκας είναι εχθρός της αίθουσας γιατί υπηρέτησε με πίστη και αφοσίωση τη χούντα. Είναι θέμα Δημοκρατίας. Ο υπουργός αποκρύπτει τις επαφές της Μοσάντ με την ΕΥΠ για την εξαφάνιση του αδελφού μου που αγνοείται». Όταν δε ο αντιπρόεδρος της Βουλής Γιώργος Βαρεμένος κάλεσε τον βουλευτή να μην επιτίθεται σε υπουργό που απουσιάζει, ο κ. Παναγούλης αντέδρασε λέγοντας «θέλετε να σας δείξω τις φωτογραφίες που αποδεικνύουν τις σχέσεις Τόσκα με τη Χούντα;»


Κλείσιμο



Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης