Ένα κουτάβι από καταφύγιο αδέσποτων υιοθέτησε ο Νίκος Αναστασιάδης

Ένα κουτάβι από καταφύγιο αδέσποτων υιοθέτησε ο Νίκος Αναστασιάδης

Εκανε έκκληση προς τον κόσμο για καλή συμπεριφορά απέναντι στα ζώα «τα οποία ως πιο αδύναμα χρειάζονται την αγάπη και την προστασία μας», όπως είπε

Ένα κουτάβι από καταφύγιο αδέσποτων υιοθέτησε ο Νίκος Αναστασιάδης
Ένα κουτάβι το οποίο «βάφτισε» Φριτ, υιοθέτησε από καταφύγιο αδέσποτων ζώων ο Κύπριος πρόεδρος Νίκος Αναστασιάδης. Με την παραλαβή του Φριτ στο Προεδρικό Μέγαρο ο κύριος Αναστασιάδης έκανε έκκληση προς τον κόσμο για καλή συμπεριφορά απέναντι στα ζώα τα οποία ως πιο αδύναμα χρειάζονται την αγάπη και την προστασία μας.

Συναντώντας τον μόλις έξι μηνών Φριτ ο Κύπριος Πρόεδρος ανέφερε ότι είναι συγκινημένος καθώς μετά την πάροδο κάποιου χρόνου από την απώλεια του Λίο, η οποία του στοίχισε, αποφάσισε να προχωρήσει στην υιοθεσία του μικρού Φριτ.  Ο Λίο ήταν το προηγούμενο σκυλί του Νίκου Αναστασιάδη και σκοτώθηκε πριν λίγο καιρό όταν το τραυμάτισε από απροσεξία αυτοκίνητο της προεδρικής φρουράς.

Πραγματικά λατρεύω τα ζώα, είπε ο Πρόεδρος Αναστασιάδης, προσθέτοντας ότι έπρεπε να περάσει ένα χρονικό διάστημα να ξεπεραστεί η θλίψη από το χαμό του Λίο. Αναφερόμενος στον Φριτ τον χαρακτήρισε συμπαθέστατο. Πρόσθεσε ότι το όνομα Φριτ του το έδωσε λόγο του έντονου χρώματος των φρυδιών του σκυλιού. 

Κλείσιμο
Σε ερώτηση δημοσιογράφου αν ο Φριτ ψηφίζει Αναστασιάδη, ο πρόεδρος απάντησε χαριτολογώντας «δεν με ενδιαφέρει τι ψηφίζει έτσι κι αλλιώς είναι ανήλικος ακόμα»! 

Ακολούθως ο πρόεδρος σε δηλώσεις του ανέφερε ότι «υπάρχουν χιλιάδες αδέσποτα σκυλάκια. Είναι ψυχούλες. Και συνεπώς θέλουν κι αυτά αγάπη. 
Η έκκλησή μου είναι όποιος αγαπά πραγματικά τα ζώα να γνωρίζει ότι είναι και ο καλύτερος σύντροφος για τα παιδιά. Τα ζώα είναι πιστά στον άνθρωπο», είπε και έφερε στη μνήμη του το άλογο που είχε ο πατέρας του. 

«Χαίρομαι ιδιαίτερα γιατί μου δίνεται η ευκαιρία να έχω ξανά ένα φίλο που είναι από τους καλύτερους του ανθρώπου», είπε ο Πρόεδρος Αναστασιάδης.







Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης