Γεννηματά σε Τσίπρα: Η κεντροαριστερά θα πρωταγωνιστήσει

Γεννηματά σε Τσίπρα: Η κεντροαριστερά θα πρωταγωνιστήσει

«Δέσμια της ανικανότητας και της ιδεοληψίας της η κυβέρνηση», δήλωσε η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, κάνοντας λόγο για μία «μεγάλη πολιτική ανατροπή για να εξασφαλίσουμε μια πραγματικά προοδευτική διακυβέρνηση στον τόπο»

Γεννηματά σε Τσίπρα: Η κεντροαριστερά θα πρωταγωνιστήσει
Επίθεση στην κυβέρνηση, την οποία χαρακτήρισε «δέσμια της ανικανότητας και της ιδεοληψίας της», εξαπέλυσε η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ και επικεφαλής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης,
Φώφη Γεννηματά, με δηλώσεις της μετά τη συνάντηση που είχε με τη Διοίκηση της ΔΕΘ, στη Θεσσαλονίκη.

Η κυρία Γεννηματά επισκέφθηκε τα περίπτερα της 82ης ΔΕΘ και είχε την ευκαιρία να έρθει σε επαφή με πολίτες και επιχειρηματίες. Κατά την αποχώρησή της δήλωσε: 

«Η Ελλάδα μπορεί. Εδώ στην ΔΕΘ αναδεικνύεται η δημιουργικότητα, η καινοτομία, η εξωστρέφεια της ελληνικής επιχειρηματικότητας. Και ακόμη το μεγάλο ενδιαφέρον χωρών, όπως η Κίνα, για σημαντικές επενδύσεις στην Ελλάδα.
Κλείσιμο

Τα συγχαρητήρια μου στην Διοίκηση της ΔΕΘ για την θετική εικόνα της έκθεσης και την μεγάλη προσπάθεια που καταβάλλει.

Είναι κρίμα που η Κυβέρνηση των ΣΥΡΙΖΑ/ΑΝΕΛ δέσμια της ανικανότητας και της ιδεοληψίας της, οδηγεί στη στασιμότητα, χάνει ευκαιρίες και πολύτιμο χρόνο για την χώρα και την κοινωνία. Η ανάπτυξη για όλους, οι επενδύσεις που χρειαζόμαστε, είναι το μεγάλο στοίχημα για την Ελλάδα. Είναι το στοίχημα που θα κερδίσουμε με την μεγάλη Κεντροαριστερά που δημιουργούμε».

Σε ερώτηση δημοσιογράφου για τη δήλωση του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα ότι η Κεντροαριστερά πρέπει να αποφασίσει αν θα πάει με τη Δεξιά του κ. Μητσοτάκη ή με την Αριστερά του ΣΥΡΙΖΑ, δήλωσε: 

«Η Κεντροαριστερά θα πρωταγωνιστήσει το επόμενο διάστημα. Θα κάνουμε τη μεγάλη πολιτική ανατροπή για να εξασφαλίσουμε μια πραγματικά προοδευτική διακυβέρνηση στον τόπο και αυτό θα το πετύχουμε μέσα από την αυτόνομη πορεία που έχουμε χαράξει και στην οποία θα μείνουμε πιστοί».
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης