Αυγενάκης για Τσίπρα: «Αμετανόητος δημαγωγός» που υπόσχεται ανάπτυξη

Αυγενάκης για Τσίπρα: «Αμετανόητος δημαγωγός» που υπόσχεται ανάπτυξη

Είναι εκείνος που κόστισε 100 δισ. ευρώ στη χώρα, που ευθύνεται για την ύφεση δύο χρόνων και την σημερινή αναιμική πορεία, υπογράμμισε ο γραμματέας της Νέας Δημοκρατίας

Αυγενάκης για Τσίπρα: «Αμετανόητος δημαγωγός» που υπόσχεται ανάπτυξη
Ως "αμετανόητο δημαγωγό" που "φέσωσε την χώρα" με 100 δισ. ευρώ νέα μέτρα και τώρα υπόσχεται ανάπτυξη χαρακτήρισε τον Αλέξη Τσιπρα ο Λευτέρης Αυγενάκης.

Με αφορμή την συνέντευξη τύπου του πρωθυπουργού στην ΔΕΘ, ο γραμματέας της ΝΔ από τα Γρεβενά που βρίσκεται στο πλαίσιο επίσκεψης κλιμακίου στο νομό επεσήμανε ότι «ο αμετανόητος δημαγωγός εμφανίστηκε σήμερα υποσχόμενος ανάπτυξη. Εκείνος που κόστισε 100 δισ. ευρώ στη χώρα, που ευθύνεται για την ύφεση δύο χρόνων και την σημερινή αναιμική πορεία, ενώ η οικονομία μπορούσε να αναπτύσσεται με ραγδαίο ρυθμό».

Όπως είπε: «εμφανίστηκε να πανηγυρίζει για τις επενδύσεις που ο ίδιος πολέμησε και ξεχνά τα εμπόδια που ο ίδιος υψώνει. Και επιπλέον ο πρωθυπουργός της πιο άγριας φοροεπιδρομής μας είπε ότι μας βγάζει από τα μνημόνια! Ποιος; Ο πρωθυπουργός του ΕΦΚΑ και του ΕΝΦΙΑ που θα καταργούσε, αλλά αύξησε. Ο πρωθυπουργός του τρίτου και του τέταρτου μνημονίου μέχρι το 2022».  

 

Ο κ. Αυγενάκης, επεσήμανε επίσης «…Είμαστε οι μόνοι, που μπορούμε να φέρουμε σε πέρας ένα ρεαλιστικό, τολμηρό σχέδιο μεγάλων αλλαγών και μεταρρυθμίσεων. Η Ελλάδα του κ. Τσίπρα δεν αξίζει στους Έλληνες! Οι Έλληνες αξίζουμε καλύτερα!»
Κλείσιμο

 
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης