Κανέλλη: Πρώτη φορά βλέπω πρωθυπουργό να διαφημίζει καλλυντικά και τσιγάρα!

Κανέλλη: Πρώτη φορά βλέπω πρωθυπουργό να διαφημίζει καλλυντικά και τσιγάρα!

Η βουλευτής του ΚΚΕ αναφέρθηκε και στην επικείμενη επίσκεψη του Εμανουέλ Μακρόν στην Αθήνα - Τι είπε για το Ελληνικό και τα αρχαία

Κανέλλη: Πρώτη φορά βλέπω πρωθυπουργό να διαφημίζει καλλυντικά και τσιγάρα!
Την πρόσφατη επίσκεψη του πρωθυπουργού, Αλέξη Τσίρα στην  μεγάλη εταιρεία καλλυντικών Apivita, σχολίασε μεταξύ άλλων, με τον γνωστό καυστικό τρόπο της η βουλευτής του ΚΚΕ, Λιάνα Κανέλλη. 

Μιλώντας στον ΣΚΑΪ, η κυρία Κανέλλη ανέφερε χαρακτηριστικά: «Όσων χρόνων είμαι πρωθυπουργό να διαφημίζει πότε καλλυντικά, πότε τσιγάρα, πότε χίλια δυο, δεν έχω ξαναδεί. Στο τέλος θα ανοίξουμε προσωπικές βεντέτες (...)». 

Σε ερώτηση για το αν επισημαίνει ομοιότητες μεταξύ του Αλέξη Τσίπρα και του Ανδρέα Παπανδρέου, η Λιάνα Κανέλλη, απάντησε: «Με βάζεις σε πειρασμό να μπω στη διαδικασία να μιλήσω για αυτά που ανακαλύπτετε. Όση σχέση έχει ο Μαρξ με τον Γκράουτσο Μαρξ, άλλη τόση σχέση έχει και ο Τσίπρας με τον Παπανδρέου».
 
Κλείσιμο
Αναφορικά με την επίσκεψη του Γάλλου προέδρου, Εμανουέλ Μακρόν και την ομιλία του στην Πνύκα, υπογράμμισε ότι «ο Μακρόν έρχεται εδώ εν χορδαίς και οργάνοις στην Πνύκα γα να οριστικοποιήσει την πεποίθηση ότι είναι μετεξέλιξη ευρωπαϊκή η καταστροφή κάθε έννοιας εργασίας που έχει την έχει κάνει στη Γαλλία χωρίς Μνημόνια». 

Ερωτηθείσα αν το Ελληνικό έχει αρχαία, η κυρία Κανέλλη απάντησε: «Παντού έχει αρχαία που δεν τα σεβάστηκε και δεν τα αξιοποίησε ποτέ κανένας, ενώ αντιθέτως έχουν χρησιμοποιηθεί ως άλλοθι για σειρά από πράγματα. Κάτω από τα καμμένα δεν ξέρω τι υπάρχει ή μάλλον ξέρω τι είχε υπάρξει μέσα στα καμμένα».



Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης