Τασούλας για Τσίπρα: Ο δρόμος έχει τη δική του ιστορία - Άλλοι τον σχεδίασαν και τον προώθησαν

Τασούλας για Τσίπρα: Ο δρόμος έχει τη δική του ιστορία - Άλλοι τον σχεδίασαν και τον προώθησαν

Ο ΣΥΡΙΖΑ το 2008 και το 2013 στη Βουλή καταψήφισε και κατήγγειλε αυτές τις συμφωνίες παραχώρησης υπενθύμισε ο βουλευτής της ΝΔ 

Τασούλας για Τσίπρα: Ο δρόμος έχει τη δική του ιστορία - Άλλοι τον σχεδίασαν και τον προώθησαν
Με ανακοίνωση του, ο Βουλευτής Ιωαννίνων της Νέας Δημοκρατίας Κώστας Τασούλας αναφερόμενος στα εγκαίνια της Ιονίας Οδού από τον Πρωθυπουργό, κατηγόρησε σήμερα τον Αλέξη Τσίπρα ότι μπορεί να εγκαινίασε σήμερα ένα έργο  ιδιαίτερης σημασίας για την Ήπειρο αλλά... «παρέλειψε να εγκαινιάσει... τον απαραίτητο πολιτικό πολιτισμό» παραδεχόμενος το έργο των προηγούμενων κυβερνήσεων. 

Ο Κώστας Τασούλας σημείωσε μάλιστα ότι αυτός ο δρόμος έχει τη δική του ιστορία καθώς όπως αναφέρει τον σχεδίασαν και τον προώθησαν, οι Κυβερνήσεις Καραμανλή και Σαμαρά, για να τον εγκαινιάσει ο κ.Τσίπρας που όχι μόνο τον καταψήφισε, αλλά τον σταμάτησε όλο το 2015 για να καταβάλλει πριμ 500 εκ. ευρώ στη συνέχεια προς τους αναδόχους.  

Αναλυτικά η ανακοίνωση αναφέρει: 

Κλείσιμο
«Σήμερα εγκαινιάσθηκε ένα έργο θεμελιώδους σημασίας για την Ηπειρο και τα Γιάννενα.  Η Αθήνα της οκτάωρης και άκρως επικίνδυνης απόστασης από τα Γιάννενα έρχεται πιο κοντά μας σε 3,5 μόνο ώρες πλέον και με οδική ασφάλεια.  Αξίζουν συγχαρητήρια σε όσους εμπνεύσθηκαν, σχεδίασαν, ξεκίνησαν, κατασκεύασαν ακόμη και εγκαινίασαν το έργο!

Οι ομιλίες του κ.Υπουργού Υποδομών αλλά και του κ.Πρωθυπουργού εγκαινίασαν μεν το έργο, αλλά δεν εγκαινίασαν εκ μέρους των ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ τον απαραίτητο πολιτικό πολιτισμό να παραδεχόμαστε το έργο άλλων Κυβερνήσεων, εν προκειμένω της Ν.Δ., και γιατί όχι τα δικά μας λάθη που δύο φορές ως ΣΥΡΙΖΑ το 2008 και το 2013 στη Βουλή καταψήφισε και κατήγγειλε αυτές τις συμφωνίες παραχώρησης!

Ο δρόμος, όμως, έχει τη δική του ιστορία!  Αλλοι τον σχεδίασαν και τον προώθησαν, οι Κυβερνήσεις Καραμανλή και Σαμαρά, για να τον εγκαινιάσει ο κ.Τσίπρας που όχι μόνο τον καταψήφισε, αλλά τον σταμάτησε όλο το 2015 για να καταβάλλει πριμ 500 εκ. ευρώ στη συνέχεια προς τους αναδόχους, προκειμένου να επιτευχθούν οι ημερομηνίες περάτωσης!

Όλα αυτά όμως είναι ιστορία, που καλό είναι να την θυμόμαστε.  Το σημαντικό από εδώ και πέρα είναι η προοπτική που ανοίγει αυτός ο σπουδαίος άξονας για τον τόπο μας, τουριστικής, εμπορικής, επενδυτικής, πολιτιστικής ανάπτυξης.  Γι’ αυτό πρέπει να ολοκληρωθεί μέχρι την Κακαβιά και εδώ οφείλει η Κυβέρνηση να αξιοποιήσει γρήγορα τις υπάρχουσες  έτοιμες προς τούτο μελέτες».
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης