Ποτάμι σε Τσίπρα για Τόσκα: Συνήθως ο πρωθυπουργός αδειάζει τους υπουργούς

Ποτάμι σε Τσίπρα για Τόσκα: Συνήθως ο πρωθυπουργός αδειάζει τους υπουργούς

«Ο Πρωθυπουργός θα πρέπει να επιλέξει αν θα καλύψει για πολλοστή φορά τον Τόσκα ή να ζητήσει μία συγγνώμη από το πυροσβεστικό σώμα για τη συμπεριφορά του υπουργού του» επισημαίνει το κόμμα του Σταύρου Θεοδωράκη 

Ποτάμι σε Τσίπρα για Τόσκα: Συνήθως ο πρωθυπουργός αδειάζει τους υπουργούς
«Η περίπτωση του κ. Τόσκα πρέπει να προβληματίσει τον Τσίπρα» επισημαίνει η Σεβαστουπόλεως σε ανακοίνωση που εξέδωσε πριν από λίγο σχετικά με τις δηλώσεις του  αναπληρωτή υπουργού Προστασίας του Πολίτη για την πυροσβεστική
.

Στην εν λόγω ανακοίνωση το
Ποτάμι
Κλείσιμο
υπενθυμίζει τις δηλώσεις που έκανε ο Αλέξης Τσίπρας
για τους πυροσβέστες και την ευγνωμοσύνη που είχε εκφράσει για τις μεγάλες προσπάθειες που έκαναν στις  πυρκαγιές και καλεί τον Πρωθυπουργό να μην σπεύσει να καλύψει τον κ.
Τόσκα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Ποταμιού αναφέρει: 
   
«Συνήθως, οι Πρωθυπουργοί είναι εκείνοι που «αδειάζουν» τους υπουργούς τους...Η περίπτωση του ανύπαρκτου κ. Τόσκα, μάλλον θα έπρεπε να προβληματίσει τον κ. Τσίπρα, καθώς οι απαξιωτικές δηλώσεις του αναπληρωτή υπουργού Προστασίας του Πολίτη για την πυροσβεστική, έρχονται λίγες μέρες αφότου ο Πρωθυπουργός είχε εκφράσει μετά τις μεγάλες πυρκαγιές του Αυγούστου την ευγνωμοσύνη του στους πυροσβέστες. 

Μάλλον, ο κ. Τσίπρας θα πρέπει να επιλέξει αν θα καλύψει για πολλοστή φορά τον κ. Τόσκα ή να ζητήσει μία συγγνώμη από το πυροσβεστικό σώμα για τη συμπεριφορά του υπουργού του. Όσο για τα στραβά; Ίσως πρέπει να του πει κάποιος ότι η κυβέρνηση των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ διανύει τον τρίτο χρόνο της και σε αυτό το διάστημα, αντί να βελτιωθούν οι παθογένειες του παρελθόντος η κατάσταση έχει γίνει ακόμη χειρότερη».
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης