Και το όνομα του Σγουρού για την αρχηγία της κεντροαριστεράς

Και το όνομα του Σγουρού για την αρχηγία της κεντροαριστεράς

Ο κ. Γιάννης Σγουρός δεν άνοιξε τα χαρτιά του σχετικά με ενδεχόμενη έκφραση ενδιαφέροντος να μπει στην κούρσα των διεκδικητών της ηγεσίας

Και το όνομα του Σγουρού για την αρχηγία της κεντροαριστεράς
Συνάντηση με την επικεφαλής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης
Φώφη Γεννηματά είχε το πρωί της Τετάρτης, ο πρώην περιφερειάρχης και νυν επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης στην Αττική, στο πλαίσιο των διεργασιών για τη συγκρότηση της νέας κεντροαριστεράς και την ανάδειξη αρχηγού από τη βάση.

Κλείσιμο
Ο κ. Γιάννης Σγουρός δεν άνοιξε τα χαρτιά του σχετικά με ενδεχόμενη έκφραση ενδιαφέροντος να μπει στην κούρσα των διεκδικητών της ηγεσίας, έθεσε ωστόσο τις βασικές συντεταγμένες που πρέπει κατά την άποψή του να έχει το νέο εγχείρημα. Πρωτίστως τόνισε ότι πρέπει να εξασφαλιστεί μεγάλη συμμετοχή στην εκλογική διαδικασία, πρόταξε επίσης την ανάγκη ¨διαρκούς εξυγίανσης του πολιτικού χώρου, σε πρόσωπα και καταστάσεις”, υπό το σύνθημα “αλλαγή στην αλλαγή” και αναφέρθηκε στο στόχο “της ανασύνταξης του δημοκρατικού χώρου”.

Ο κ. Σγουρός εξέφρασε την αντίθεσή του με το όριο των 1000 υπογραφών για την κατάθεση υποψηφιότητας για την ηγεσία, θεωρώντας αυτόν τον αριθμό πολύ μικρό και αντιπρότεινε την αύξησή του στις 5.000 ή και στις 10.000 υπογραφές.

Η συνάντηση φούντωσε τις φήμες ότι ο κ. Σγουρός εξετάζει σοβαρά το ενδεχόμενο να είναι και κείνος υποψήφιος, καθώς αποδεικνύεται μέρα με την ημέρα ότι το παιχνίδι στην κεντροαριστερά ανοίγει και το ενδιαφέρον για την εξέλιξη της προσπάθειας ανασυγκρότησης αυξάνει.  
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης