Ένωση Κεντρώων: Τσίπρας και Μητσοτάκης στήνουν νέο δικομματισμό

Ένωση Κεντρώων: Τσίπρας και Μητσοτάκης στήνουν νέο δικομματισμό

Ο κ. Τσίπρας, «μη έχοντας να δώσει τίποτα στη Θεσσαλονίκη, άλλοτε τα βάζει με τη σημαία, άλλοτε στηρίζει τους κομμουνιστές», αναφέρει το κόμμα της αντιπολίτευσης 

Ένωση Κεντρώων: Τσίπρας και Μητσοτάκης στήνουν νέο δικομματισμό
Δριμεία επίθεση τόσο κατά του Αλέξη Τσίπρα
όσο και κατά του
Κυριάκου Μητσοτάκη  για τις σημερινές τους δηλώσεις εξαπέλυσε η
Ένωση Κεντρώων
Κλείσιμο
. Το κόμμα της αντιπολίτευσης κατηγορεί τα δύο μεγάλα κόμματα ότι επιχειρούν «μάταια να στήσουν νέο δικομματισμό», ενώ τα θεωρεί συνυπεύθυνα για την αυξημένη φορολόγηση των πολιτών.

Ολόκληρη η ανακοίνωση της Ένωσης Κεντρώων:
 
«Ο κ. Κ. Μητσοτάκης και ο κ. Α. Τσίπρας μάταια προσπαθούν να στήσουν νέο δικομματισμό. 

Ο μεν κ. Μητσοτάκης, ονομάζει φοροκαταιγίδα αυτό που συμβαίνει σήμερα και είναι όντως φοροκαταιγίδα, μόνο που όλοι αυτοί οι φόροι εφευρέθηκαν και ίσχυσαν και στην περίοδο της Ν.Δ. Επομένως φοροκαταιγίδα δεν είναι μόνο σήμερα, φοροκαταιγίδα ζούμε από το 2009, χωρίς καμία προοπτική διεξόδου από την κρίση. 

Ο δε κ. Τσίπρας, μη έχοντας να δώσει τίποτα στη Θεσσαλονίκη, άλλοτε τα βάζει με τη σημαία, άλλοτε στηρίζει τους κουμουνιστές, άλλοτε μιλάει για μείωση της ανεργίας, ενώ ξέρει ότι η μείωση προέρχεται από την φυγή των Ελλήνων στο εξωτερικό και οι όποιες νέες θέσεις εργασίας είναι θέσεις ολιγόωρης και υποπληρωμένης απασχόλησης. 

Εν τέλει, αυτός ο νέος δικομματισμός που επιδιώκουν μάταια να στήσουν, ΣΥΡΙΖΑ και ΝΔ, είναι ένα παιχνίδι εξουσίας με μόνιμο θύμα την κοινωνία, η οποία θα καλείται πάντα να πληρώνει τα λάθη των Κυβερνήσεων».
 
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης