Κικίλιας: «Τσίπρας και κανονικότητα δεν πάνε μαζί»

Κικίλιας: «Τσίπρας και κανονικότητα δεν πάνε μαζί»

Δίνοντας ένα πρώτο στίγμα για την παρουσία του Κυριάκου Μητσοτάκη στη ΔΕΘ, υπογράμμισε πως «στη βάση του φιλελεύθερου οικονομικού μας μοντέλου είναι η μείωση της φορολογίας με ταυτόχρονη και ισόρροπη μείωση των δαπανών του κράτους»

Κικίλιας: «Τσίπρας και κανονικότητα δεν πάνε μαζί»
Επίθεση στην κυβέρνηση εξαπέλυσε, μιλώντας στην τηλεόραση του "Σκάι", ο Βασίλης Κικίλιας
τονίζοντας πως η ελληνική οικογένεια μόνο για το τελευταίο πεντάμηνο του 2017 πρέπει ακόμα να πληρώσει 6.000 ευρώ.


Σύμφωνα με τον εκπρόσωπο Τύπου της ΝΔ, «ο κ. Τσίπρας προσπαθεί με κάθε τρόπο να "σκεπάσει" τον λογαριασμό της πολιτικής του, τον οποίο καλείται να πληρώσει η ελληνική οικογένεια, την ίδια στιγμή που έρχεται η 2η δόση φόρου εισοδήματος, ο ΕΦΚΑ, ο ΕΝΦΙΑ και προσαυξημένες εισφορές», ενώ όπως είπε «6.000 ευρώ σε φόρους θα πληρώσει κάθε νοικοκυριό μόνο για το διάστημα από τον Αύγουστο έως τον Δεκέμβριο του 2017».
Κλείσιμο
 
«Πριν από 2 χρόνια ο κ. Τσίπρας είπε από το βήμα της ΔΕΘ ότι θα καταργήσει τον ΕΝΦΙΑ, ενώ πέρσι υποσχέθηκε πως θα τον αντικαταστήσει με έναν άλλον πιο δίκαιο φόρο», σημείωσε ο κ. Κικίλιας αναφερόμενος στην προσεχή ΔΕΘ και στο πλαίσιο αυτό τόνισε: «Όταν έρθει η ώρα των εκλογών, ο ελληνικός λαός θα δώσει την απάντησή του, για την κοροϊδία που τόσο ακριβά έχει πληρώσει». «Αλέξης Τσίπρας και κανονικότητα δεν πάνε μαζί», προσέθεσε.
 
Ο κ. Κικίλιας, δίνοντας ένα πρώτο στίγμα για την παρουσία του Κυριάκου Μητσοτάκη στη ΔΕΘ, υπογράμμισε πως «στη βάση του φιλελεύθερου οικονομικού μας μοντέλου είναι η μείωση της φορολογίας με ταυτόχρονη και ισόρροπη μείωση των δαπανών του κράτους», σημειώνοντας πως ο πρόεδρος της ΝΔ και ξέρει και μπορεί να το υλοποιήσει. «Ο Κυριάκος Μητσοτάκης, όπως πέρσι έτσι και φέτος, θα ανέβει στη ΔΕΘ, με οδηγό την Αλήθεια και με έναν πολιτικό λόγο αξιόπιστο και υπεύθυνο», είπε χαρακτηριστικά ο κ. Κικίλιας.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης