Νέα Δημοκρατία για τον ΟΑΣΘ: Η κυβέρνηση αδιαφορεί για τη νομιμότητα

Νέα Δημοκρατία για τον ΟΑΣΘ: Η κυβέρνηση αδιαφορεί για τη νομιμότητα

Επιδεικνύει σε κάθε ευκαιρία το αυταρχικό της πρόσωπο, επισημαίνει ο τομεάρχης Μεταφορών Κώστας Καραμανλής

Νέα Δημοκρατία για τον ΟΑΣΘ: Η κυβέρνηση αδιαφορεί για τη νομιμότητα





Η κυβέρνηση αδιαφορεί για τη νομιμότητα και επιδεικνύει σε κάθε ευκαιρία το αυταρχικό της πρόσωπο, επισημαίνει ο τομεάρχης Μεταφορών της Νέας Δημοκρατίας Κώστας Καραμανλής, με αφορμή τις αντιδράσεις για την απόφαση του ΣτΕ σχετικά με τον ΟΑΣΘ.
Κλείσιμο

«Η Νέα Δημοκρατία από την πρώτη στιγμή επισήμανε τις νομικές ακροβασίες της κυβέρνησης» επισημαίνει ο κύριος Καραμανλής και ζητά «να σταματήσουν οι πειραματισμοί στην πλάτη των Ελλήνων πολιτών, που πληρώνουν πρόσθετους φόρους προκειμένου  να καλύψουν την ανεπάρκεια και την ανικανότητα τόσο της ίδιας όσο  και των στελεχών της».

Ολόκληρη η ανακοίνωση: 
«Η Νέα Δημοκρατία από την πρώτη στιγμή επισήμανε στο θέμα του ΟΑΣΘ τις νομικές ακροβασίες της Κυβέρνησης που ήδη προκαλούν σειρά νέων προβλημάτων.

Από την ημέρα διορισμού του κ. Στέλιου Παππά - "ιστορικού στελέχους της Αριστεράς" - αποκαλύφθηκε ότι η νέα διοίκηση του ΟΑΣΘ θα κινηθεί χωρίς κανένα απολύτως προγραμματισμό και σχέδιο.

Ήδη, ξεκίνησε την πελατειακή παροχολογία.

Με τον ίδιο γαλαντόμο τρόπο, που ο υπουργός κ. Σπίρτζης, σε βάρος των φορολογουμένων πολιτών, πρόσθεσε από το καλοκαίρι του 2015, νέα οικονομικά βάρη στον ΟΑΣΑ με τις αποφάσεις του.

Βάρη τα οποία ακόμη πληρώνουν όλοι οι Έλληνες μέσω της υπερφορολόγησης που επιβάλλει η Κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ για να καλύψει τα ελλείμματα στις συγκοινωνίες.

Η απόφαση του ΣτΕ για τον ΟΑΣΘ, που τόσο ενόχλησε τον κ. Σπίρτζη, αλλά και τον κ. Πολάκη, που για μια ακόμη φορά επιτέθηκε στη Δικαιοσύνη, επιβεβαίωσε τους φόβους μας.

Πρόκειται για μια Κυβέρνηση που αδιαφορεί για τη νομιμότητα και επιδεικνύει σε κάθε ευκαιρία το αυταρχικό της πρόσωπο.

Ο τρόπος με τον οποίο επέλεξε η κυβέρνηση των  κ. Τσίπρα και Καμμένου να κινηθεί στο ζήτημα του ΟΑΣΘ είναι πρόχειρος, νομικά έωλος και θα καταλήξει να είναι και οικονομικά επιζήμιος για το ελληνικό δημόσιο και τους πολίτες της Θεσσαλονίκης.

Επιτέλους η Κυβέρνηση οφείλει να σταματήσει τους πειραματισμούς στην πλάτη των Ελλήνων πολιτών, που πληρώνουν πρόσθετους φόρους προκειμένου  να καλύψουν την ανεπάρκεια και την ανικανότητα τόσο της ίδιας όσο  και των στελεχών της».
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης