Και η Βασιλική Θάνου φορούσε τήβεννο όταν έδινε συνεντεύξεις!

Και η Βασιλική Θάνου φορούσε τήβεννο όταν έδινε συνεντεύξεις!

Αν και σήμερα άσκησε κριτική στον πρόεδρο του ΣτΕ για το θέμα αυτό, στο παρελθόν ή ίδια και μάλιστα δυο φορές είχε ακολουθήσει την ίδια πρακτική.

Και η Βασιλική Θάνου φορούσε τήβεννο όταν έδινε συνεντεύξεις!
Αίσθηση προκάλεσαν οι δηλώσεις της νυν διευθύντριας του Νομικού Γραφείου του πρωθυπουργού και τέως προέδρου του Αρείου Πάγου, Βασιλικής Θάνου, η οποία εγκάλεσε τον πρόεδρο του
Συμβουλίου της Επικρατείας (ΣτΕ), Νικόλαο Σακελλαρίου τόσο για τους τόνους που χρησιμοποίησε στις αντιδράσεις του, όσο και για την εμφάνισή του με τήβεννο.

Όπως δήλωσε χαρακτηριστικά η κυρία Θάνου: «Ο δικαστής ακόμη και όταν αισθάνεται ότι θίγεται από την κριτική με τρόπο απαξιωτικό, δεν ξέρω αν θα πρέπει σε τόσο υψηλούς τόνους να αντιδρά. Ήταν ασυνήθης ο τρόπος, ο πρόεδρος του ΣτΕ είναι η πρώτη φορά που καλεί και δίνει συνέντευξη με την τήβεννό του».

Κλείσιμο
Η τέως πρόεδρος του Αρείου Πάγου και νυν μετακλητή υπάλληλος στο γραφείο του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα, λησμόνησε όμως ότι και η ίδια είχε εμφανιστεί σε τουλάχιστον δύο περιπτώσεις φορώντας τήβεννο εκτός της έδρας του Αρείου Πάγου, με την ιδιότητα της προέδρου της Ένωσης Δικαστών και Εισαγγελέων (ΕΔΕ), ήτοι, με τη συνδικαλιστική της ιδιότητα.

Ειδικότερα, το φθινόπωρο του 2012 η κυρία Θάνου αντιδρούσε ως πρόεδρος της ΕΔΕ στις μισθολογικές μειώσεις των αποδοχών των δικαστών και είχε... προεδρεύσει σε μια πανδικαστική συγκέντρωση στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων του Εφετείου Αθηνών (17.9.2012) και μία έκτακτη γενική συνέλευση στην είσοδο του Αρείου Πάγου. Και στις δύο αυτές εκδηλώσεις φορούσε για «συνδικαλιστικούς σκοπούς» τη τήβεννο.



Ακολουθούν τα φωτογραφικά ντοκουμέντα από τις εμφανίσεις με τήβεννο της κυρίας Θάνου...

5/9/2012 : Πανελλήνια Πανδικαστική Συγκέντρωση στον Αρειο Πάγο





Η δεύτερη εμφάνιση στις 17 Σεπτεμβρίου 2012 και πάλι με τηη συνδικαλιστική της ιδιότητα...


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης