Παππάς: Οδηγός τα 250 εκατ. ευρώ του προηγούμενου διαγωνισμού για τις τηλεοπτικές άδειες

Παππάς: Οδηγός τα 250 εκατ. ευρώ του προηγούμενου διαγωνισμού για τις τηλεοπτικές άδειες

Ο υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών και Ενημέρωσης τονίζει ότι οι ιδιοκτησίες των τηλεοπτικών σταθμών πρέπει να καταλάβουν ότι η βιωσιμότητα των σταθμών περνά μέσα από την επένδυση και όχι μέσα από απολύσεις

Παππάς: Οδηγός τα 250 εκατ. ευρώ του προηγούμενου διαγωνισμού για τις τηλεοπτικές άδειες
«Τα 250 εκατ. ευρώ του διαγωνισμού μας ήταν αυτά που τον κατέστησαν επιτυχημένο. Προφανέστατα είναι ένας οδηγός, ο οποίος δεν μπορεί να αγνοηθεί» τονίζει ο υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών και Ενημέρωσης, Νίκος Παππάς
αναφορικά με τον επερχόμενο διαγωνισμό για τις
τηλεοπτικές άδειες από το ΕΣΡ, σε σημερινή του συνέντευξη στην «Εφημερίδα των Συντακτών».

Κλείσιμο
Ο κ. Παππάς τονίζει ότι οι ιδιοκτησίες των τηλεοπτικών σταθμών πρέπει να καταλάβουν ότι η βιωσιμότητα των σταθμών περνά μέσα από την επένδυση και όχι μέσα από απολύσεις, προσθέτοντας ότι κάποιοι έπαιξαν με τους εργαζόμενους χρησιμοποιώντας τους για να ασκήσουν πιέσεις.

Για τη
συμφωνία στο Eurogroup, ο υπουργός ΨΗΠΤΕ σημειώνει ότι αυτή αντιστοιχεί στους πολιτικούς στόχους που είχε θέσει η κυβέρνηση, διότι προσδιορίζει με σαφή τρόπο τα μεσοπρόθεσμα μέτρα για το χρέος, τα οποία θα εφαρμοστούν αμέσως μετά τη λήξη του προγράμματος. Από τη συμφωνία, τόνισε ο Νίκος Παππάς, ξεχωρίζει η «ρήτρα ανάπτυξης» που μετατοπίζει την προτεραιότητα της οικονομικής πολιτικής και υποτάσσει την εξυπηρέτηση του χρέους στην ανάπτυξη.

Τέλος, όσον αφορά την απόφαση για έξοδο της χώρας στις αγορές, ο Νίκος Παππάς αναφέρει ότι αυτή θα ληφθεί χωρίς βιασύνη και με τρόπο συγκροτημένο, «χωρίς να θυσιάσουμε όλα όσα ήταν έτοιμος να θυσιάσει ο κ.Σαμαράς».

Πηγή: ΑΠΕ - ΜΠΕ 
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης