Καλλιάνος: Δεν πρόκειται να αποδεχθώ την έδρα της κ.Μεγαλοοικονόμου, αν παραιτηθεί

Καλλιάνος: Δεν πρόκειται να αποδεχθώ την έδρα της κ.Μεγαλοοικονόμου, αν παραιτηθεί

«Δεν θα δεχόμουν κανένα δωράκι από την Ένωση Κεντρώων» λέει ο κ.Καλλιάνος, ο οποίος είναι πρώτος επιλαχών βουλευτής και διαδέχεται την κ.Μεγαλοοικονόμου, στην περίπτωση παραίτησής της

Καλλιάνος: Δεν πρόκειται να αποδεχθώ την έδρα της κ.Μεγαλοοικονόμου, αν παραιτηθεί
Την απόφασή του να μην αποδεχτεί τη βουλευτική έδρα σε περίπτωση παραίτησης της κ. Μεγαλοοικονόμου, ανακοινώνει ο Γιάννης Καλλιάνος, μιλώντας στο ΑΠΕ-ΜΠΕ.

Το στέλεχος της ΝΔ απάντησε στη δήλωση της κ. Μεγαλοιοκονόμου, η οποία πρόσφατα παραιτήθηκε από την ΚΟ της Ένωσης Κεντρώων διατηρώντας, πάντως, τη βουλευτική της έδρα και η οποία τόνισε σήμερα μιλώντας στον «Real Fm» πως αν παραδώσει την έδρα, θα την πάρει ο κ. Καλλιάνος και θα την πάει στη ΝΔ, καθώς είναι ο επόμενος επιλαχών.

«Θα ήταν πολιτικά ανήθικο να παραλάβω την έδρα και να τη μεταφέρω στη ΝΔ τη στιγμή που ανήκει στην Ένωση Κεντρώων. Ουδέποτε θα έκανα κάτι τέτοιο και το έχω ξεκαθαρίσει από την πρώτη στιγμή. Στη Βουλή θα επιλέξουν να με βάλουν οι πολίτες με σταυρό, εφόσον κρίνουν ότι είμαι ικανός να προσφέρω τα μέγιστα για τη ΝΔ. Κανένα δωράκι από την ΕΚ ή τη Μεγαλοοικονόμου δεν θα δεχόμουν. Επομένως, αφού αυτός είναι ο πόνος της κ. Μεγαλοοικονόμου, μπορεί να παραδόσει την έδρα της χωρίς δισταγμό και εγώ με τη σειρά μου στον επόμενο» τονίζει στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ο κ. Καλλιάνος.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης