Κατσίκης (ΑΝΕΛ) για Καμμένο: Θα πρέπει να εξετάσουμε τι διεμήφθη μεταξύ υπουργού και ισοβίτη

Κατσίκης (ΑΝΕΛ) για Καμμένο: Θα πρέπει να εξετάσουμε τι διεμήφθη μεταξύ υπουργού και ισοβίτη

Διαφοροποίηση του βουλευτή από τον πρόεδρο του κόμματός του

Κατσίκης (ΑΝΕΛ) για Καμμένο: Θα πρέπει να εξετάσουμε τι διεμήφθη μεταξύ υπουργού και ισοβίτη
Στην παραδοχή πως "θα πρέπει σε δεύτερη φάση να εξεταστεί τι διεμήφθη μεταξύ του υπουργού και του ισοβίτη" προχώρησε, στην εκπομπή του Άκη Παυλόπουλου στο Blue Sky, "Παρεμβάσεις", ο βουλευτής και μέλος των ΑΝΕΛ, Κώστας Κατσίκης.

Πιο συγκεκριμένα, στην πίεση του υποψήφιου για τη Β' Αθήνας με τη ΝΔ, Μανόλη Γραφάκου, ο κ. Κατσίκης παραδέχτηκε πως "σε δεύτερη φάση, θα πρέπει να εξεταστεί τι διεμήφθη μεταξύ του υπουργού και του ισοβίτη", αν και ο αρμόδιος υπουργός και εμπλεκόμενος στην υπόθεση είναι ο πρόεδρος του κόμματος με το οποίο ο κ. Κατσίκης εκλέγεται, Πάνος Καμμένος.

Πρόκειται για μια ακόμη διαφοροποίηση του κ. Κατσίκη από το κόμμα του και τον Πάνο Καμμένο, που δημιουργεί ρήγμα και αναταραχή, μετά και τις δηλώσεις του βουλευτή για άλλα ζητήματα.

Κλείσιμο
Και αυτό διότι για πρώτη φορά βουλευτής των ΑΝΕΛ αφήνει ανοικτό το ενδεχόμενο να πρέπει να διερευνηθεί η επίμαχη επικοινωνία του υπουργού Άμυνας με τον ισοβίτη για την υπόθεση του «Noor 1». 



Σε δήλωσή του, μετά την δημοσίευση του βίντεο, ο κ. Κατσίκης αναφέρει: «Οι γνωστοί συκοφάντες χρειάστηκαν πέντε ημέρες για να σκεφθούν όλα αυτά τα ψέματα και να βάλουν τη γνωστή "μονταζιέρα" να δουλέψει. Μια εκπομπή που προβλήθηκε την περασμένη Πέμπτη τη... θυμήθηκαν σήμερα Δευτέρα. Ντροπή τους. Δυστυχώς για αυτούς υπάρχει το βίντεο της εκπομπής, στο σύνολό της, το οποίο και παραθέτουμε».

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης