«Κλεφτοπόλεμος» από ΣΥΡΙΖΑ στη Βουλή για την υπόθεση Noor 1

«Κλεφτοπόλεμος» από ΣΥΡΙΖΑ στη Βουλή για την υπόθεση Noor 1

Κικίλιας: Η κυβέρνηση κάνει ό,τι μπορεί για να συσκοτίσει την υπόθεση - Καμμένος: Η ΝΔ έχει ταυτιστεί με τον Μαρινάκη - Μαρινάκης: Ανεπίτρεπτη, ομολογημένη και ωμή επέμβαση στη δικαιοσύνη

«Κλεφτοπόλεμος» από ΣΥΡΙΖΑ στη Βουλή για την υπόθεση Noor 1
Στη Βουλή μεταφέρεται πλέον το πεδίο της σύγκρουσης για την εμπλοκκή του υπουργού Άμυνας,
Πάνου Καμμένου, στην υπόθεση του Noor1.
Η ΝΔ κατέθεσε πρόταση εξεταστικής επιτροπής διαμηνύοντας στην κυβέρνηση ότι η αλήθεια θα λάμψει. 

Κλείσιμο
«Τα ερωτήματα για τις αλλεπάλληλες συνομιλίες του υπουργού Εθνικής Άμυνας κ. Π. Καμμένου με τον κρατούμενο ισοβίτη είναι αμείλικτα», επισημαίνεται σε σχετική ανακοίνωση από το γραφείο Τύπου της Νέας Δημοκρατίας. «Γνώριζε ο κ. Τσίπρας τη δράση του υπουργού του;», είναι το ερώτημα που τίθεται από το γαλάζιο επιτελείο. 

«Αναμένουμε από την κυβέρνησή του την αποδοχή της πρότασης του Κυριάκου Μητσοτάκη για την σύσταση εξεταστικής επιτροπής για το Noor 1, για να λάμψει η αλήθεια», καταλήγουν στην Πειραιώς.

Κικίλιας: Η κυβέρνηση κάνει ό,τι μπορεί για να συσκοτίσει αυτή τη δύσοσμη υπόθεση

Σε ενημέρωσή του ο εκπρόσωπος Τύπου της Νέας Δημοκρατίας, Βασίλης Κικίλιας, είπε πως η ΝΔ θα κάνει τα πάντα για την πλήρη διερεύνηση αυτής της υπόθεσης τονίζοντας πως «η κυβέρνηση των ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ κάνει ό,τι μπορεί για να συσκοτίσει αυτή τη δύσοσμη υπόθεση». «Όσες δεκαετίες και να περάσουν ο Τσίπρας δεν θα αποφύγει να έρθει η αλήθεια στο φως» σημείωσε ο κ. Κικίλιας για να προσθέσει πως οι ευθύνες δεν παραγράφονται. «Οι ενέργειες που έχουν γίνει προδίδουν παρεμβάσεις στο έργο της Δικαιοσύνης κατά παράβαση της διακρίσεως των κρατικών λειτουργιών. Να διερευνηθούν και ενδεχόμενες ποινικές ευθύνες» είπε ο κ. Κικίλιας. 

Καμμένος: Απόπειρα αντιστροφή των ρόλων

Λίγο μετά την κατάθεση στη Βουλή της πρότασης της Νέας Δημοκρατίας για σύσταση Εξεταστικής Επιτροπής, ώστε να διερευνηθεί η εμπλοκή του υπουργού Εθνικής Άμυνας Πάνου Καμμένου στην υπόθεση με το ναρκοπλοίο Noor 1, ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων επιτέθηκε στο κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Ο υπουργός Εθνικής Άμυνας μιλά για απόπειρα αντιστροφής των ρόλων των ιδιοτήτων των κατηγορουμένων και υπόπτων σε καταγγέλλοντες, και στοχοποίηση εισαγγελικών λειτουργών και προανακριτικών υπαλλήλων που ανθίστανται στις έκνομες επιδιώξεις τους.
 
Σκληρή απάντηση Μαρινάκη

Για αδιέξοδο που δημιούργησε μόνος του ο υπουργός Άμυνας, κάνει λόγο σε ανακοίνωσή του με την οποία απαντά στον Πάνο Καμμένο, ο επιχειρηματίας Βαγγέλης Μαρινάκης. Ο κ. Μαρινάκης μάλιστα, σημειώνει ότι οι ενέργειες του υπουργού συνιστούν ανεπίτρεπτη, ομολογημένη και ωμή επέμβαση της εκτελεστικής εξουσίας στα έργα της δικαστικής. 

«Δεν υπάρχει πλέον διέξοδος στο αδιέξοδο που μόνος του δημιούργησε ο κ. Καμμένος, με τις δόλιες ενέργειές του. Οι αποκαλύψεις υπήρξαν συνταρακτικές, συντριπτικά αποδεικτικές εγκληματικής μεθόδευσης σε βάρος αθώου» αναφέρει και προσθέτει: «Καήκατε, κ. Καμμένε, από τα θλιβερά σας καμώματα».
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης