ΝΔ: Εμείς δεχθήκαμε όλες τις εξεταστικές, ο κ.Τσίπρας γιατί τις αρνείται;

ΝΔ: Εμείς δεχθήκαμε όλες τις εξεταστικές, ο κ.Τσίπρας γιατί τις αρνείται;

Στο σχόλιο του Μαξίμου για την κατάθεση της πρότασης για εξεταστική επιτροπή απαντά η αξιωματική αντιπολίτευση

ΝΔ: Εμείς δεχθήκαμε όλες τις εξεταστικές, ο κ.Τσίπρας γιατί τις αρνείται;
Το αναπάντητο ερώτημα γιατί ο πρωθυπουργός αρνείται να απαντήσει για το αν γνώριζε τους διαλόγους και τη σχέση του κ.Καμμένου
με τον φυλακισμένο ισοβίτη θέτει εκ νέου στην κυβέρνηση η ΝΔ. Σε ανακοίνωσή της με την οποία απαντά σε αντίστοιχο σχόλιο του γραφείου Τύπου του πρωθυπουργού που ακολούθησε την κατάθεση της πρότασης της αξιωματικής αντιπολίτευσης για εξεταστική επιτροπή, η ΝΔ σημειώνει ότι «Τις Εξεταστικές Επιτροπές, που αναφέρει το Γραφείο Τύπου του πρωθυπουργού, η Νέα Δημοκρατία τις έχει υπερψηφίσει όλες. 

Το ερώτημα που πρέπει να απαντήσει ο πρωθυπουργός είναι γιατί αρνείται τις Εξεταστικές Επιτροπές για την οικονομική καταστροφή του 2015 και την εμπλοκή του κ. Καμμένου στη σκανδαλώδη υπόθεση με τον ισοβίτη κατάδικο για εμπόριο ναρκωτικών. 

Κλείσιμο
Γιατί ο κ. Τσίπρας αρνείται να απαντήσει στα ερωτήματα των πολιτών για το αν γνώριζε τους διαλόγους και τη σχέση του κ. Καμμένου με το φυλακισμένο ισοβίτη;».

Σημειώνεται ότι το Μαξίμου ανέφερε πως «ούτε Siemens, ούτε Novartis, ούτε Ερρίκος Ντυνάν, ούτε εξοπλιστικά, ούτε θαλασσοδάνεια. Το μόνο που θυμάται ο κ. Μητσοτάκης είναι να στοχοποιεί τον υπουργό Εθνικής Άμυνας, Πάνο Καμμένο, κατ΄ εντολή φίλων του επιχειρηματιών».

Η ανακοίνωση καταλήγει, σημειώνοντας: «Σε αυτή την απεγνωσμένη επιχείρηση αντιπερισπασμού είναι προφανές ότι δεν θα συμμετέχουμε».
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης