Λοβέρδος για Τσίπρα: «Επίθεση δημαγωγίας και εθνολαϊκισμού»

Λοβέρδος για Τσίπρα: «Επίθεση δημαγωγίας και εθνολαϊκισμού»

«Η πρόεδρος της ΔΗΣΥ δεν θα μετάσχει στα θέατρα δημαγωγίας. Ο εθνολαϊκισμός θα παίρνει την απάντησή του, όπως εμείς επιλέγουμε»

Λοβέρδος για Τσίπρα: «Επίθεση δημαγωγίας και εθνολαϊκισμού»
Ο Ανδρέας Λοβέρδος χαρακτήρισε την τοποθέτηση του πρωθυπουργού ως «επίθεση δημαγωγίας του εθνολαϊκισμού».

«Πρέπει να συστήσω στον κ. Τσίπρα
, τώρα που είναι πρωθυπουργός και μαθαίνει από κοντά τι σημαίνει να κυβερνάς -πως όταν πετύχει επιτεύγματα όπως η ένταξη της χώρας στην ΟΝΕ, τον Καποδίστρια και τα ΚΕΠ και όσα συνοδεύουν την κυβέρνηση Σημίτη, τότε να μιλήσει» είπε αρχικά ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Δημοκρατικής Συμπαράταξης.
Κλείσιμο

Και συμπλήρωσε: «Για τη συγκρότηση Προανακριτικής ο κ. Τσίπρας έλεγε να συγκροτηθεί για να τα πούμε όλα. Να πούμε για το χρηματιστήριο και για άλλα και υποσχόταν πως ο κόσμος θα παρακολουθεί τις συνεδριάσεις για να βγάλει συμπεράσματα. Στην συνέχεια απερρίφθη η πρότασή μας για μετάδοση των συνεδριάσεων και οι βουλευτές του διαπίστωσαν από την πρώτη συνεδρίαση την παραγραφή και την αναρμοδιότητα».

«Κοιτάξτε να οργανωθείτε και μετά απευθυνθείτε στην ΔΗΣΥ» συνέχισε ο κ. Λοβέρδος και υπογράμμισε: «Η πρόεδρος της ΔΗΣΥ δεν θα μετάσχει στα θέατρα δημαγωγίας. Ο εθνολαϊκισμός θα παίρνει την απάντησή του, όπως εμείς επιλέγουμε».

 
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης