Κουτσούμπας: «Δεν θέλουμε ζωή με δόσεις, θέλουμε ζωή ολόκληρη»

Κουτσούμπας: «Δεν θέλουμε ζωή με δόσεις, θέλουμε ζωή ολόκληρη»

Ο ΓΓ του ΚΚΕ «έδωσε» το τζάμπολ στον αγώνα μπάσκετ που διεξήχθη στο πλαίσιο του Αθλητικού Τουρνουά της ΚΝΕ

Κουτσούμπας: «Δεν θέλουμε ζωή με δόσεις, θέλουμε ζωή ολόκληρη»
Είμαστε εδώ «για να δηλώσουμε την απόφαση μας να πολεμήσουμε ενάντια σε κάθε προσπάθεια συμβιβασμού με τη νάρκωση των συνειδήσεων της νεολαίας μας», τόνισε ο ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ Δημήτρης Κουτσούμπας σε δηλώσεις του από το Αθλητικό Τουρνουά της ΚΝΕ στο Χαϊδάρι με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Κατά των Ναρκωτικών.
 
«Τα ναρκωτικά δεν είναι γιατρικό, τα ναρκωτικά δεν είναι ελευθερία επιλογής. Είναι καταναγκασμός στην εξαθλίωση, αυτή είναι η ουσία. Και η διέξοδος βρίσκεται στην πάλη, στον συλλογικό αγώνα, στον αγώνα όλων μας ενάντια στις αιτίες που τα δημιουργούν, ενάντια σ' αυτό το σάπιο σύστημα και σε όσους δημιουργούν όλα αυτά τα προβλήματα» ανέφερε ο ίδιος στη συνέχεια, προσθέτοντας «είμαστε εδώ για να βροντοφωνάξουμε, άλλη μια φορά, όλοι μαζί ότι δεν θέλουμε ζωή με δόσεις, θέλουμε ζωή ολόκληρη, όχι σε όλα τα ναρκωτικά», δήλωσε ο γενικός γραμματέας της ΚΕ του ΚΚΕ, Δημήτρης Κουτσούμπας.
 
«Οι πρωτοβουλίες αυτές της ΚΝΕ και του ΚΚΕ θα συνεχιστούν, δεν είναι μόνο επετειακές με αφορμή τη σημερινή μέρα. Κάθε μέρα εργατικά συνδικάτα, σωματεία, σύλλογοι γυναικών, σχολεία, σχολές, μαθητές, φοιτητές, σπουδαστές θα πρέπει να συμβάλλουν σε αυτό το μεγάλο κίνημα ενάντια σε όλα τα ναρκωτικά» κατέληξε ο κ. Κουτσούμπας.
 
Κλείσιμο
Στη διάρκεια του τουρνουά διεξήχθη, μεταξύ άλλων, αγώνας μπάσκετ με αμαξίδια, στον οποίο ο κ. Κουτσούμπας «έδωσε» το εναρκτήριο τζάμπολ. Τέλος, στην εκδήλωση παρόντες ήταν ο δήμαρχος Χαϊδαρίου, Μιχάλης Σελέκος, οι προπονητές μπάσκετ, Αργύρης Πεδουλάκης, Κώστας Μίσσας και Θανάσης Σκουρτόπουλος, ενώ την εκδήλωση στήριξαν οι καλαθοσφαιριστές, Βαγγέλης Σακελλαρίου -ο οποίος πήρε μέρος και στον αγώνα- και Νίκος Παππάς.


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης