Τζανακόπουλος για tweet Καμμένου: Έχει απαντήσει ο υπουργός, δεν υπάρχει θέμα

Τζανακόπουλος για tweet Καμμένου: Έχει απαντήσει ο υπουργός, δεν υπάρχει θέμα

Πώς είδε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος την ανάρτηση που προκάλεσε σάλο

Τζανακόπουλος για tweet Καμμένου: Έχει απαντήσει ο υπουργός, δεν υπάρχει θέμα
Για την ανάρτηση με τη γραβάτα με τα πέη του υπουργού Αμυνας Πάνου Καμμένου στο Twitter ερωτήθηκε σήμερα σε τηλεοπτική του συνέντευξη στον ΣΚΑΙ ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Δημήτρης Τζανακόπουλος. «Εντάξει, νομίζω ότι έχει απαντήσει ο υπουργός, δεν υπάρχει θέμα» είπε χωρίς να θέλει να δώσει συνέχεια.

Ο κ. Καμμένος έκανε την επίμαχη ανάρτηση στο Twitter ελάχιστα λεπτά
μετά την ολοκλήρωση της συνέντευξης Τύπου της συνεδρίασης του Eurogroup:

Κλείσιμο




Κινούμενος στη γραμμή των πανηγυρισμών και της αυτοαποθέωσης για την απόφαση του σημερινού Eurogroup, ο κ. Καμμένος πόσταρε μια γραβάτα -σαν αυτή που έχει υποσχεθεί να φορέσει ο Αλέξης Τσίπρας όταν λυθεί οριστικά το θέμα του χρέους- με... παλλόμενα πέη, που εξελήφθη σαν ένα προφανές μήνυμα στους πολιτικούς αντιπάλους του ΣΥΡΙΖΑ και των ΑΝΕΛ οι οποίοι αμφισβητούν πως η απόφαση του Eurogroup της 15ης Ιουνίου βγάζει την Ελλάδα από την κρίση.

Λίγα λεπτά αργότερα, ο Πάνος Καμμένος κατέβασε την ανάρτηση που απεικόνιζε τη γραβάτα με τα πέη. Και σε νέο του τουίτ έριξε την ευθύνη για την ανάρτηση που χαρακτηρίστηκε σαν κατάντημα στο... παιδί, χωρίς να εννοεί αν διευκρινίζει ότι εννοεί πως υπεύθυνος για το τιτίβισμα με τους φαλλούς είναι το παιδί του ή κάποιος άγνωστος χάκερ... 

«Πάλι χτύπημα από το παιδί στο λογαριασμό μου το κατεβάζω..» έγραψε λίγο μετά ο κ. Καμμένος στο λογαριασμό του στο τουίτερ και διέγραψε την ανάρτηση με τη φωτογραφία της γραβάτας.








Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης