Αναστασιάδης: Ο Αλέξης μας έχει υποσχεθεί κάποτε ότι ίσως φορέσει γραβάτα

Αναστασιάδης: Ο Αλέξης μας έχει υποσχεθεί κάποτε ότι ίσως φορέσει γραβάτα

«Ανυπομονώ να σας δω ξανά στην Κύπρο και φυσικά ελπίζω με φόρμα και όχι με γραβάτες ή κουστούμια τότε» είπε ο πρόεδρος Αναστασιάδης

Αναστασιάδης: Ο Αλέξης μας έχει υποσχεθεί κάποτε ότι ίσως φορέσει γραβάτα
Στην υπόσχεση του Έλληνα Πρωθυπουργού, Αλέξη Τσίπρα να φορέσει γραβάτα, αναφέρθηκε ο ΠτΔ, στο τέλος των κοινών δηλώσεων των αρχηγών στο πλαίσιο της Τριμερούς Ελλάδας-Κύπρου-Ισραήλ.

«
Ανυπομονώ να σας δω ξανά στην Κύπρο και φυσικά ελπίζω με φόρμα και όχι με γραβάτες ή κουστούμια τότε» είπε ο Πρόεδρος Αναστασιάδης. «
Κλείσιμο
Ο Αλέξης μας έχει υποσχεθεί κάποτε ότι ίσως φορέσει γραβάτα. Για να δούμε» πρόσθεσε ο κ. Αναστασιάδης.

«
Η κοινή μας ιστορία κι ο πολιτισμός, οι κοινές αρχές και αξίες και η φιλοσοφία της συνεργασίας μας εδράζεται ακριβώς στην αδιαμφισβήτητη πεποίθηση ότι για να αντιμετωπίσουμε αποτελεσματικά τις πολλαπλές προκλήσεις που αντιμετωπίζουμε, επιβάλλεται να εργαστούμε συλλογικά, μέσω του πολιτικού και διπλωματικού συντονισμού της δράσης μας», τόνισε στην ομιλία του ο πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας, Νίκος Αναστασιάδης περιγράφοντας το μήνυμα ακριβώς της Τριμερούς αυτής συνεργασίας και προσέθεσε:

«Η υιοθέτηση της Διακήρυξης της Θεσσαλονίκης αποτελεί ένα ακόμα βήμα προς το όραμα μας για διαμόρφωση μιας Ανατολικής Μεσογείου ασφαλούς και σταθερής, μιας περιοχής ανάπτυξης, διάδρασης και συνεργιών».

Παράλληλα εξέφρασε την αποφασιστικότητά του να εργαστεί αόκνως, όπως είπε, για να εξευρευθεί μια λύση που θα επιτρέπει σε Ελληνοκύπριους και Τουρκοκύπριους να ζουν σε ένα καθεστώς ασφάλειας, σταθερότητας και ειρήνης.

Πρόσθεσε πως «από την άλλη πλευρά πλέον εξαρτάται κατά πόσον θα υπάρξει πρόοδος που θα μας οδηγήσει στο ποθητό αποτέλεσμα της επανένωσης της Κύπρου».

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης