«Alexis & Yanis»: Θεατρική παράσταση στις Βρυξέλλες και το Παρίσι

«Alexis & Yanis»: Θεατρική παράσταση στις Βρυξέλλες και το Παρίσι

Μόνο για ενήλικες - Η παράσταση θα δοθεί στα ελληνικά αλλά το διεθνές κοινό θα έχει τη δυνατότητα να διαβάζει ελληνικούς υποτίτλους - Αφορά τη hardcore διαπραγμάτευση για το ελληνικό χρέος το 2015

«Alexis & Yanis»: Θεατρική παράσταση στις Βρυξέλλες και το Παρίσι
Σε θεατρικό έργο μετατράπηκε η πολιτική σχέση μεταξύ του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα και του πρώην υπουργού Οικονομικών, Γιάνη Βαρουφάκη.

Με... ανοιχτό το στόμα έμεναν οι επισκέπτες του κεντρικού κτιρίου της Κομισιόν το μεσημέρι της Πέμπτης, όταν έπαιρναν στα χέρια τους τα διαφημιστικά φυλλάδια που μοίραζαν οι δύο Έλληνες πρωταγωνιστές της σατιρικής παράστασης «Alexis & Yanis».

Πρόκειται για τους Αντώνη Ζιώγα, που υποδύεται τον χαρακτήρα του πρωθυπουργού και Αλέξανδρο Κολλάτο, ο οποίος υποδύεται τον πρώην υπουργό Οικονομικών. Σημειώνεται ότι ο κ. Κολλάτος υπογράφει το σενάριο και σκηνοθετεί την παράσταση, η οποία θα έχει «Παγκόσμια Πρεμιέρα» (όπως την χαρακτηρίζουν οι δημιουργεί του θεατρικού έργου) το προσεχές Σαββατοκύριακο στις Βρυξέλλες στον χώρο «CliqueArt».

Κλείσιμο
Σύμφωνα με πληροφορίες το έργο θα... μεταφερθεί στο Παρίσι και οι δημιουργοί του σκοπεύουν να το παρουσιάσουν τον Σεπτέμβριο και στην Αθήνα. Όπως αναφέρουν στο προωθητικό υλικό η παράσταση θα δοθεί στα ελληνικά αλλά το διεθνές κοινό θα έχει τη δυνατότητα να διαβάζει ελληνικούς υποτίτλους.

Διαβάστε περισσότερα στο www.newmoney.gr :




Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Best of Network

Δείτε Επίσης