Χριστοδουλίδης: Η πρόταση Αναστασιάδη δεν είναι επικοινωνιακού χαρακτήρα

Χριστοδουλίδης: Η πρόταση Αναστασιάδη δεν είναι επικοινωνιακού χαρακτήρα

Μιλώντας στο ΡΙΚ, ο Νίκος Χριστοδουλίδης ανέφερε ότι από την συζήτηση και το αποτέλεσμα στα κεφάλαια της ασφάλειας και των εγγυήσεων θα κριθεί αν θα προχωρήσει η παρούσα διαδικασία στο Kυπριακό

Χριστοδουλίδης: Η πρόταση Αναστασιάδη δεν είναι επικοινωνιακού χαρακτήρα
Ο Κύπριος Πρόεδρος Νίκος Αναστασιάδης αναχώρησε το μεσημέρι για τη Νέα Υόρκη, όπου θα πραγματοποιηθεί η κρίσιμη τριμερής συνάντηση με τον ΓΓ του ΟΗΕ Αντόνιο Γκουτέρες και του Τουρκοκύπριο ηγέτη Μουσταφά Ακιντζί.

Ο Κύπριος κυβερνητικός εκπρόσωπος Νίκος Χριστοδουλίδης τόνισε ότι η πρόταση του προέδρου Αναστασιάδη για τις προϋποθέσεις σύγκλησης νέας διάσκεψης για την Κύπρο είναι ξεκάθαρη. Μιλώντας στο ΡΙΚ, ο Νίκος Χριστοδουλίδης ανέφερε ότι από την συζήτηση και το αποτέλεσμα στα κεφάλαια της ασφάλειας και των εγγυήσεων θα κριθεί αν θα προχωρήσει η παρούσα διαδικασία στο Kυπριακό.

Είπε ότι η πρόταση του Προέδρου Αναστασιάδη δεν είναι επικοινωνιακού χαρακτήρα αλλά ουσίας, τονίζοντας ότι η Τουρκία πρέπει επιτέλους να ανοίξει τα χαρτιά της σε ό,τι αφορά αυτά τα κεφάλαια από τα οποία θα διαφανεί αν θα προχωρήσει η συζήτηση και των υπολοίπων θεμάτων.
 
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης