Γεννηματά: Ενότητα όλων των δυνάμεων της κεντροαριστεράς στο νέο κόμμα

Γεννηματά: Ενότητα όλων των δυνάμεων της κεντροαριστεράς στο νέο κόμμα

ΣΥΡΙΖΑ και Νέα Δημοκρατία, και όσοι τους υπηρετούν, από το οικονομικό ή μιντιακό κατεστημένο, κάνουν και θα κάνουν τα πάντα για να ανακόψουν αυτή την προοπτική, επισήμανε η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ

Γεννηματά: Ενότητα όλων των δυνάμεων της κεντροαριστεράς στο νέο κόμμα
Κοινός στόχος τους να περιφρουρήσουν το τεχνητό δίπολο του μικρού δικομματισμού. Δεν μας επηρεάζουν, δεν έχουν τύχη αυτές οι μεθοδεύσεις, προσέθεσε η Φώφη Γεννηματά.

Σ’ αυτή την πορεία, ζητώ την συμμετοχή ΟΛΩΝ. Είναι η ώρα της ενότητας της Κεντροαριστεράς, διεμήνυσε. 

Μιλώντας σε πολιτική εκδήλωση του ΠΑΣΟΚ στη Λάρισα έκανε λόγο για συμφωνία ντροπής, σχετικά με τις διαπραγματεύσεις της κυβέρνησης με τους δανειστές. 

Κλείσιμο
Η εκχώρηση της διαχείρισης των οικονομικών του κράτους είναι η σοβαρότερη  παραχώρηση εθνικής κυριαρχίας στην σύγχρονη  ιστορία μας, είπε χαρακτηριστικά.  

Στο πλαίσιο αυτό, κατηγόρησε την κυβέρνηση πως τα έδωσε όλα στην κυβέρνηση:

Τη μείωση 1 εκατομμυρίου περίπου συντάξεων, ακόμη και των χαμηλοσυνταξιούχων. 

Τη δραστική μείωση του αφορολόγητου, με ιδιαίτερα δυσμενείς επιπτώσεις για όλους τους εργαζόμενους και -πάλι- τους συνταξιούχους. Ιδιαίτερα μάλιστα για τα χαμηλά εισοδήματα.

Την νέα αύξηση (ιδιαίτερα μετά το 2018) των ασφαλιστικών εισφορών εκατοντάδων χιλιάδων ελεύθερων επαγγελματιών, επιστημόνων, μικρομεσαίων και αγροτών. 

Νέες περικοπές για τις ασθενέστερες εισοδηματικά τάξεις, τους δικαιούχους του ΕΚΑΣ, τους δικαιούχους φοροαπαλλαγών για ιατρικές δαπάνες, τους δικαιούχους κοινωνικών επιδομάτων και του επιδόματος θέρμανσης 

Κατάργηση 4 κοινωνικών επιδομάτων: Οικονομική ενίσχυση φτωχών οικογενειών με παιδιά στο σχολείο. Επιδότηση νεοεισερχόμενων στην αγορά εργασίας για 5 μήνες από τον ΟΑΕΔ. Προνοιακό επίδομα απροστάτευτων τέκνων. Επίδομα ένδειας  (ΝΔ57/73)

Φώναζαν  «να ανακτήσουμε την εθνική μας κυριαρχία»  και πάνω από την Ελλάδα, έβαλαν  ένα τεράστιο ΠΩΛΕΙΤΑΙ - τα έδωσαν   όλα, για να κρατήσουν  την καρέκλα, κατέληξε η κυρία Γεννηματά.  
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης