Μπαλάφας: Λες να είμαι καμιά λουλού; Εγώ είμαι του γιαπιού

Μπαλάφας: Λες να είμαι καμιά λουλού; Εγώ είμαι του γιαπιού

Υποστήριξε ότι «μέχρι το τέλος της θητείας μας θα εξαφανίσουμε τον ΕΝΦΙΑ»

Μπαλάφας: Λες να είμαι καμιά λουλού; Εγώ είμαι του γιαπιού
Με το επιχείρημα ότι «εγώ είμαι του γιαπιού. Τι είμαι εγώ καμία λουλού;» θέλησε να υποστηρίξει ο υφυπουργός Μεταναστευτικής Πολιτικής Γιάννης Μπαλάφας
το δίκαιο των επιχειρημάτων του για όσα ψηφίζει και εφαρμόζει η κυβέρνηση.

«Λες να είμαι καμια λουλού που ο πατέρας μου και η μάνα μου με έκαναν πολιτικό. Ξέρω την πιάτσα, του γιαπιού είμαι εγώ. Καμία ωραιοποίηση, καμία καταστροφολογία, υπάρχει σχέδιο να βγούμε από την κρίση» είπε ο κ. Μπαλάφας κλείνοντας την συνέντευξη που παραχώρησε στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ.

Κλείσιμο
Επιχειρώντας, δε, να απαντήσει στην κριτική για τις υποσχέσεις που δεν έχει υλοποιήσει η κυβέρνηση με αφορμή τα όσα κάποτε έλεγαν τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ περί κατάργησης του ΕΝΦΙΑ ο κ. Μπαλαφάς αρχικά υποστήριξε ότι «στο διάστημα της δικής μας θητείας έχουμε προχωρήσει σε δύο μειώσεων του ΕΝΦΙΑ
».

Στη συνέχεια, δε, θέλοντας να φανεί ακόμα πιο... γενναιόδωρος προς τους πολίτες υποσχέθηκε ότι «μέχρι το τέλος της θητείας μας θα εξαφανίσουμε τον ΕΝΦΙΑ».

Ωστόσο παραδέχθηκε ότι ο κόσμος είναι ζορισμένος από την αύξηση της φορολογίας ενώ στην παρατήρηση του δημοσιογράφου ότι «σακατέψατε τον ΕΝΦΙΑ» ο υφυπουργός Μεταναστευτικής Πολιτικής απάντησε «έχετε δίκιο το σακατέψαμε το ΕΚΑΣ επειδή οι δανειστές το θεώρησαν επίδομα».


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης