O πολιτικός κόσμος καταδικάζει την τρομοκρατική επίθεση στο Μάντσεστερ

O πολιτικός κόσμος καταδικάζει την τρομοκρατική επίθεση στο Μάντσεστερ

Μητσοτάκης: Αποτροπιασμός και αγανάκτηση - «Αμοιβαίος σεβασμός και ελευθερία, η απάντηση των λαών της Ευρώπης», το σχόλιο της Γεννηματά - Θεοδωράκης: Ο φανατισμός αφήνει πίσω του μόνο θύματα

O πολιτικός κόσμος καταδικάζει την τρομοκρατική επίθεση στο Μάντσεστερ
Μέσω του λογαριασμού του στο Twitter εξέφρασε τον «αποτροπιασμό» και την «αγανάκτησή» του για το τρομοκρατικό χτύπημα στο Μάντσεστερ
ο πρόεδρος της
Νέας Δημοκρατίας 
Κυριάκος Μητσοτάκης
Κλείσιμο


Νωρίς το πρωί της Τρίτης, ο κύριος Μητσοτάκης έγραψε: «19 νεκροί και 50 τραυματίες ως τώρα από το τρομοκρατικό χτύπημα στο Μάντσεστερ. Οι σκέψεις και οι προσευχές μας μαζί τους. Αποτροπιασμός και αγανάκτηση».



Η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ και επικεφαλής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης, Φώφη Γεννηματά, έκανε την ακόλουθη δήλωση στα social media αναφορικά με το τρομοκρατικό χτύπημα στο Μάντσεστερ:

«Η σκέψη μας είναι στα παιδιά που χάθηκαν και στις οικογένειές τους. Αμοιβαίος σεβασμός και ελευθερία η απάντηση των λαών της Ευρώπης απέναντι στο μίσος και τον φόβο».



«Είκοσι δύο έφηβοι καταδικάστηκαν σε θάνατο από έναν παράφρονα, ενώ χαίρονταν μια συναυλία. Ο φανατισμός αφήνει πίσω του μόνο θύματα». Με αυτή την ανάρτηση ο Στ. Θεοδωράκης σχολίασε την τρομοκρατική επίθεση στο Μάντσεστερ.




Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης