ΣΥΡΙΖΑ: Γελοίες οι δηλώσεις Άδωνι περί συμπόρευσής μας με τη Χρυσή Αυγή

ΣΥΡΙΖΑ: Γελοίες οι δηλώσεις Άδωνι περί συμπόρευσής μας με τη Χρυσή Αυγή

«Γελοίες, όσο και επικίνδυνες» οι δηλώσεις του αντιπροέδρου της ΝΔ περί συμπόρευσης μας με τη ΧΑ αναφέρει η Κουμουνδούρου σε ανακοίνωση της - Η ΧΑ παράσχει μεγάλες υπηρεσίες στον Αλέξη Τσίπρα και τον Πάνο Καμμένο είχε αναφέρει νωρίτερα ο Αδωνις Γεωργιάδης

ΣΥΡΙΖΑ: Γελοίες οι δηλώσεις Άδωνι περί συμπόρευσής μας με τη Χρυσή Αυγή
«Oι σημερινές δηλώσεις του ακροδεξιού αντιπροέδρου της ΝΔ, κ. Γεωργιάδη, περί δήθεν κρυφής συμμαχίας της ΧΑ με την κυβέρνηση, είναι τόσο γελοίες, όσο και επικίνδυνες» σημείωσε σε ανακοίνωση που εξέδωσε νωρίτερα ο ΣΥΡΙΖΑ με αφορμή το πρωτοφανές επεισόδιο που σημειώθηκε σήμερα στην ολομέλεια της Βουλής και τις δηλώσεις που έκανε ο αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Άδωνις Γεωργιάδης σε τηλεοπτικό σταθμό. 

«Έρχεται ο Κασιδιάρης, η Χρυσή Αυγή να παράσχουν μεγάλες υπηρεσίες στον Αλέξη Τσίπρα και τον Πάνο Καμμένο προσπαθώντας να αλλάξουν την ατζέντα», τόνισε συγκεκριμένα ο κ. Γεωργιάδης μιλώντας στην τηλεόραση του ΣΚΑΙ και συμπλήρωσε: «Δεν πρέπει να τους αφήσουμε, πρέπει να καταλάβει ο κόσμος τι γίνεται αυτή την εβδομάδα». 

Στην ανακοίνωση που εξέδωσε η Κουμουνδούρου  σημειώνεται επίσης ότι «οι πρωτοφανείς αθλιότητες της Χρυσής Αυγής εναντίον του κοινοβουλευτικού εκπροσώπου της Νέας Δημοκρατίας, Ν. Δένδια, συνιστούν ευθεία επίθεση στη δημοκρατία και τον κοινοβουλευτισμό». 

«Και αυτό το επεισόδιο δείχνει πως η ΧΑ δεν είναι τίποτε άλλο παρά μία νεοναζιστική συμμορία που δεν διστάζει να αποκαλύψει το βάρβαρο πρόσωπό της και μέσα στο Κοινοβούλιο, όπως και οπουδήποτε αλλού», σημειώνει ο ΣΥΡΙΖΑ και προσθέτει: «Η ΧΑ πρέπει να βρει απέναντί της ένα δημοκρατικό μέτωπο που θα θέσει ιδεολογικό, κοινωνικό και πολιτικό φραγμό στη δράση της. Και σε αυτό πρέπει όλες οι πολιτικές δυνάμεις να είναι ξεκάθαρες». 

ΝΔ: «Η Χρυσή Αυγή βάζει και πάλι πλάτη στον ΣΥΡΙΖΑ»
Λίγες ώρες μετά τις δηλώσεις του Άδωνι Γεωργιάδη περί συμπόρευσης Χρυσής Αυγής και ΣΥΡΙΖΑ, και η Νέα Δημοκρατία με ανακοίνωση που εξέδωσε το Γραφείο Τύπου του κόμματος σημείωσε ότι «η προκλητική και τραμπούκικη επίθεση Κασιδιάρη στον κοινοβουλευτικό εκπρόσωπο της Νέας Δημοκρατίας, Νίκο Δένδια δείχνει ότι, για μια ακόμη φορά, η Χρυσή Αυγή, διευκολύνει τον ΣΥΡΙΖΑ».

Στην ίδια ανακοίνωση η ΝΔ προσθέτει ότι η διευκόλυνση της Χρυσής Αυγής προς την κυβέρνηση γίνεται αυτή τη φορά «για να αποπροσανατολίσει την κοινωνία και η κοινοβουλευτική πλειοψηφία να περάσει το πιο σκληρό και επώδυνο Μνημόνιο».
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης