Βενιζέλος: «Τα αντίμετρα είναι μια δημαγωγική απάτη»

Βενιζέλος: «Τα αντίμετρα είναι μια δημαγωγική απάτη»

Το βασικό πολιτικό πρόβλημα της οικονομίας είναι η ύπαρξη αυτής της κυβέρνησης είπε ο πρωην πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ

Βενιζέλος: «Τα αντίμετρα είναι μια δημαγωγική απάτη»
«Αντίμετρα σημαίνει ότι υπερφορολογούμε τους ΄Ελληνες πολίτες, συγκεντρώνουμε ένα υπερβολικό πρωτογενές πλεόνασμα, στεγνώνουμε την οικονομία, απορροφούμε όλη τη ρευστότητα, οδηγούμε τη χώρα σε ύφεση και μετά αναδιανέμουμε τη μιζέρια σε φτωχοποιημένους ΄Ελληνες» δήλωσε νωρίτερα σήμερα ο Ευάγγελος Βενιζέλος
από τη Θεσσαλονίκη. 

Προσερχόμενος  στην εκδήλωση του Κύκλου Ιδεών, ο πρώην Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ είπε ότι «τα αντίμετρα είναι μια δημαγωγική απάτη της κυβέρνησης» και υποστήριξε ότι «το βασικό πολιτικό πρόβλημα της οικονομίας είναι η ύπαρξη αυτής της κυβέρνησης».

Κλείσιμο
«Με την παρούσα κυβέρνηση δεν μπορούμε να βρούμε τους ρυθμούς και τους στόχους που απαιτούνται. Η κοινωνία πρέπει να βρει ένα μεταρρυθμιστικό πρόταγμα. Και αντιστέκεται γιατί έχει κουραστεί. Νοιώθει ανασφάλεια και νοιώθει απόγνωση. Αυτό δεν είναι καλός σύμβουλος» σημείωσε μεταξύ άλλων ο κ. Βενιζέλος.

Τέλος, αναφερόμενος στην εκδήλωση που διοργανώνει ο Κύκλος Ιδεών για τα προβλήματα και τις προοπτικές της ευρωπαϊκής ολοκλήρωσης επεσήμανε ότι για τα προβλήματα αυτά υπάρχει πλέον μεγαλύτερη αισιοδοξία μετά τη νίκη του Μακρόν και σημείωσε ότι το ζήτημα πλέον είναι αυτή η νίκη να μετατραπεί σε μια αφετηρία αλλαγής των συσχετισμών μέσα στην Ευρωπαϊκή Ένωση.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης