Τούρκος αντιπρόεδρος: O Τσίπρας δεν τίμησε τον λόγο του για τους πραξικοπηματίες

Τούρκος αντιπρόεδρος: O Τσίπρας δεν τίμησε τον λόγο του για τους πραξικοπηματίες

Νέα σφοδρή επίθεση στη χώρα μας εξαπέλυσε o Νουμάν Κουρτουλμούς - «Αυτού του είδους οι αποφάσεις ντροπιάζουν τους Έλληνες»


Τούρκος αντιπρόεδρος: O Τσίπρας δεν τίμησε τον λόγο του για τους πραξικοπηματίες
Νέα σφοδρή επίθεση στη χώρα μας εξαπέλυσε ο αντιπρόεδρος της τουρκικής κυβέρνησης, σχολιάζοντας την απόφαση του Άρειου Πάγου να μην επιτρέψει και πάλι την έκδοση των τριών από τους 8 Τούρκους πραξικοπηματίες, οι οποίο βρίσκονται στην Ελλάδα.

Κατά τη διάρκεια συνέντευξής του στο τουρκικό κανάλι TGRT, ο Νουμάν Κουρτουλμούς είπε ότι ο
Αλέξης Τσίπρας είχε υποσχεθεί στον
Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν
Κλείσιμο
μέσα σε ένα μήνα να παραδώσει τους πραξικοπηματίες.

«Ναι έδωσε το λόγο του, φυσικά. Αλλά η κοινή γνώμη παραδόθηκε στην λογική των φετουλαχτσήδων, όπως και στην ευρωπαϊκή κοινή γνώμη υπάρχει ρατσισμός. Στην τελική αυτού του είδους οι αποφάσεις ντροπιάζουν τους Έλληνες. Δηλαδή, αδελφέ μου, εσένα όταν σε διοικούσε η χούντα ήταν καλά και τώρα τι κάνεις που έρχεσαι αντιμέτωπος με μια τέτοια κατάσταση; Πραγματικά είναι αδύνατον να καταλάβει κανείς τους Έλληνες. Είναι ντροπή, κάνουν λάθος» είπε χαρακτηριστικά. Και συμπλήρωσε:

«Φαίνεται ότι εκεί γίνονται κάποια παιχνίδια, το δίκτυο των φετουλαχτσήδων -αυτό που διαφαίνεται- κινητοποιήθηκε εκεί. Αυτό μετράει ως μεγάλη αδυναμία στο καρνέ της Ελλάδας. Αποτελεί μεγάλη αδυναμία της Ελλάδας αυτό».

Αναφερόμενος στον υπουργό Άμυνας, Πάνο Καμμένο, Ο Τούρκος αντιπρόεδρος τον κατηγόρησε ότι κάνει σόου και πως η Τουρκία δεν υποκύπτει σε τετελεσμένα, αλλά έχει τη δύναμη να υπερασπιστεί όλα τα «δικαιώματά της» στο Αιγαίο.



Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης