(Ν)τροπολογία: Ο Μάριος Γεωργιάδης ψηφίζει και ο Βασίλης Λεβέντης λύνεται στα γέλια!

(Ν)τροπολογία: Ο Μάριος Γεωργιάδης ψηφίζει και ο Βασίλης Λεβέντης λύνεται στα γέλια!

Δείτε το απίστευτο βίντεο με τον βουλευτή της Ένωσης Κεντρώων να ψηφίζει και τον πρόεδρο Λεβέντη να κάνει χειρονομίες απολαμβάνοντας τη δημιουργική διάθεση του θετού γιου του

(Ν)τροπολογία: Ο Μάριος Γεωργιάδης ψηφίζει και ο Βασίλης Λεβέντης λύνεται στα γέλια!
Ακόμη και οι βουλευτές μπερδεύτηκαν στην ψήφιση του σχεδίου νόμου του υπουργείου Οικονομίας και Ανάπτυξης με θέμα «εξωδικαστικός μηχανισμός στήριξης οφειλών επιχειρήσεων και άλλες διατάξεις», διαδικασία η οποία επισκιάστηκε από την πρωτοφανή πολιτική σύγκρουση μεταξύ των πολιτικών αρχηγών για τη διαγραφή προστίμων στη ΣΕΚΑΠ του Ιβάν Σαββίδη.

Οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ ψήφιζαν «ναι» σε όλα στηρίζοντας ακόμη και τη χαριστική τροπολογία που ο ίδιος ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας παραδέχθηκε ότι είναι φωτογραφική και αφορά την εταιρεία ΣΕΚΑΠ...

Κι αν για τους βουλευτές της αντιπολίτευσης η ψηφοφορία ήταν δυσκολότερη, αφού εκτός από τα άρθρα έπρεπε να τοποθετηθούν και επί των τροπολογιών, ο βουλευτής της Ένωσης Κεντρώων Μάριος Γεωργιάδης το... τερμάτισε!

Κλείσιμο
Σχεδόν ενάμιση λεπτό χρειάστηκε ο κ. Γεωργιάδης να ψηφίσει. Το πιο ενδιαφέρον όμως είναι το πώς αντιδρούσε ο Βασίλης Λεβέντης, βλέποντας τον θετό γιο του να ψηφίζει! Τη μια ο πρόεδρος Λεβέντης χειρονομούσε, μετά κουνούσε το κεφάλι του σαν να σχολιάζει με τον τρόπο του, την άλλη χαμογελούσε, την άλλη κρατούσε το κεφάλι του, αλλά ο Μάριος Γεωργιάδης απτόητος εξηγούσε στους ψηφολέκτες: «Όχι στα άρθρα 1,2,3, όχι στο 6, ναι στο 7, παρών στο 11, παρών στην τροπολογία 1026, όχι στην τροπολογία 1027...» αποκαλύπτοντας ότι προσήλθε στην ψηφοφορία με διάθεση ελαφρώς... δημιουργική.

Δείτε το απολαυστικό βίντεο:






Και σαν να μην έφτανε το αρχικό αλαλούμ την ώρα που ψήφιζε, ο κ. Γεωργιάδης επανήλθε ζητώντας να αλλάξει την ψήφο του σε ένα άρθρο. 

- «Συγγνώμη, παρών στο άρθρο 23» είπε ο βουλευτής της Ένωσης Κεντρώων.
- «Δεν υπάρχει άρθρο 23 προς ψήφιση» του απάντησαν οι ψηφολέκτες...
- «OK, εντάξει» έκλεισε το θέμα ο Μάριος Γεωργιάδης επιβεβαιώνοντας τη σύγχυση...
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης