Ο Πετρόπουλος ψιθυρίζει στο αυτί της Αχτσιόγλου και της φτιάχνει τη... διάθεση

Ο Πετρόπουλος ψιθυρίζει στο αυτί της Αχτσιόγλου και της φτιάχνει τη... διάθεση

Οι δυο τους βρέθηκαν στα υπουργικά έδρανα για να επιχειρηματολογήσουν επί τροπολογιών που είχαν καταθέσει

Ο Πετρόπουλος ψιθυρίζει στο αυτί της Αχτσιόγλου και της φτιάχνει τη... διάθεση
Μπορεί ο φωτογραφικός φακός να ... συνέλαβε τον υφυπουργό Εργασίας να ψιθυρίζει κάτι χαμογελαστός στο αυτί της πολιτικής του προϊσταμένης, υπουργού Έφης Αχτσιόγλου, ωστόσο, δεν καταφέρνει να λύσει την απορία τί ήταν αυτό που της είπε και της έφτιαξε τη διάθεση.

Χαμογελαστός ο υπουργός, ακόμη πιο ευδιάθετη δείχνει η Έφη Αχτσιόγλου, βρέθηκαν νωρίς σήμερα στα υπουργικά έδρανα του κοινοβουλίου για να επιχειρηματολογήσουν επί  δύο τροπολογιών που είχαν καταθέσει στο νομοσχέδιο για το εθνικό σύστημα διαπίστευσης. Η μεν κυρία Αχτσιόγλου για την καθιέρωση ως υποχρεωτικής αργίας της Πρωτομαγιάς, ο δε Τάσος Πετρόπουλος για τη δανειοδότηση του ΕΔΟΕΑΠ από τον ΕΦΚΑ.

Κάποια στιγμή, ο κ.Πετρόπουλος έγειρε προς το μέρος της και κάτι της είπε στο αυτί με αποτέλεσμα ένα τεράστιο χαμόγελο να σχηματισθεί στο πρόσωπό της.  Πάντως, λίγα λεπτά αργότερα, το ύφος της σοβάρεψε και πάλι, καθώς η προσοχή της επέστρεψε στη συζήτηση.

Κλείσιμο
Η κ.Αχτσιόγλου, όμως, έχοντας το προνόμιο της ηλικίας της (είναι 32 ετών) ξεχώρισε για το κάζουαλ ντύσιμό της: επέλεξε ένα σικ μεταξωτό πουκάμισο από την ανοιξιάτικο γκαρνταρόμπα της φορεμένο με στενό παντελόνι και διακριτικό κόσμημα στο λαιμό. 









Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης