Το δηλητηριώδες σχόλιο του Θεοδωράκη για τη συνομιλία Τσίπρα-Μακρόν

Το δηλητηριώδες σχόλιο του Θεοδωράκη για τη συνομιλία Τσίπρα-Μακρόν

«Ο κ.Τσίπρας στηρίζει τον ακροαριστερό Μελανσόν και συγχαίρει τον φιλελεύθερο Μακρόν» έγραψε στο τουίτερ ο επικεφαλής του Ποταμιού

Το δηλητηριώδες σχόλιο του Θεοδωράκη για τη συνομιλία Τσίπρα-Μακρόν
«Ο κ.Τσίπρας συγκυβερνά με τον ακροδεξιό Καμμένο, στηρίζει τον ακροαριστερό Μελανσόν και συγχαίρει τον φιλελεύθερο Μακρόν. O tempora o mores» έγραψε στον προσωπικό του λογαριασμό στο τουίτερ ο Σταύρος Θεοδωράκης.



Με αυτό τον τρόπο ο Σταύρος Θεοδωράκης προσπάθησε να αναδείξει τις ανακολουθίες του Αλέξη Τσίπρα, ο οποίος τις προηγούμενες ημέρες εξέφρασε τη στήριξη του ΣΥΡΙΖΑ στον Ζαν Λικ Μελανσόν και σήμερα -αφού ολοκληρώθηκε ο πρώτος γύρος των προεδρικών εκλογών στη Γαλλία- έσπευσε να ανακοινώσει την τηλεφωνική του συνομιλία με τον Εμανουέλ Μακρόν.  

Κλείσιμο



Ο επικεφαλής του Ποταμιού, ο οποίος το καλοκαίρι του 2015 είχε συναντηθεί με τον Εμανουέλ Μακρόν που εκείνη την εποχή ήταν υπουργός Οικονομίας, Βιομηχανίας και Ψηφιακών Υποθέσεων, έχει χρησιμοποιήσει κολακευτικά λόγια για τον πολιτικό που θεωρείται φαβορί να διαδεχθεί τον Φρανσουά Ολάντ στην προεδρία της γαλλικής δημοκρατίας.

«Τολμηρός άνθρωπος» είχε σχολιάσει ο Σταύρος Θεοδωράκης για τον Εμανουέλ Μακρόν προσθέτοντας: «Μαθητής τα έφτιαξε με τη φιλόλογό του. Η Μπριζίτ ήταν μητέρα 3 παιδιών, χώρισε και μετά από πολλά χρόνια το 2007 παντρεύτηκαν.
Εμπρός Εμανουέλ!».



Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης