Νίκος Ανδρουλάκης: Το ποσοστό της Λεπέν αποκλείει την πιθανότητα εκλογής της

Νίκος Ανδρουλάκης: Το ποσοστό της Λεπέν αποκλείει την πιθανότητα εκλογής της

"Δεν είναι το ποσοστό της κ. Λεπέν ικανό να της δώσει οποιαδήποτε πιθανότητα εκλογής στον β΄γύρο διότι αυτές οι ιδέες της μισαλλοδοξίας που εκμεταλλεύονται τρομοκρατικά χτυπήματα και την οικονομική κρίση για να φτιάχνουν αφηγήματα ανασφάλειας στους πολίτες πρέπει να απομακρυνθούν", είπε

Νίκος Ανδρουλάκης: Το ποσοστό της Λεπέν αποκλείει την πιθανότητα εκλογής της
Το ποσοστό της προέδρου του Εθνικού Μετώπου Μαρίν Λεπέν αποκλείει κάθε πιθανότητα εκλογής της στον δεύτερο γύρο των προεδρικών εκλογών στη Γαλλία, δήλωσε στον ραδιοφωνικό σταθμό του Αθηναϊκού-Μακεδονικού Πρακτορείου Ειδήσεων "Πρακτορείο 104,9 Fm", ο ευρωβουλευτής του ΠΑΣΟΚ Νίκος Ανδρουλάκης.

"Δεν είναι το ποσοστό της κ. Λεπέν ικανό να της δώσει οποιαδήποτε πιθανότητα εκλογής στον β΄γύρο διότι αυτές οι ιδέες της μισαλλοδοξίας που εκμεταλλεύονται τρομοκρατικά χτυπήματα και την οικονομική κρίση για να φτιάχνουν αφηγήματα ανασφάλειας στους πολίτες πρέπει να απομακρυνθούν", είπε ο κ. Ανδρουλάκης, υπογραμμίζοντας, "Πρέπει να δοθεί ένα μήνυμα ότι η Ευρώπη θα προχωρήσει προς όφελος των λαών".

Τόνισε δε, ότι, απέναντι σε όλα τα "αφηγήματα" βάσει των οποίων αν διαλυθεί η Ευρώπη τότε θα λυθούν προβλήματα, όχι μόνο δεν θα επιλυθούν τα προβλήματα, αλλά θα πολλαπλασιαστούν, θα μεταλλαχθούν και δεν θα γίνουν απλά δυσεπίλυτα, αλλά άλυτα. Ο μόνος τρόπος είναι να έχουμε περισσότερη αλληλεγγύη, ανθρωπισμό και όραμα για να μειώσουμε τις ανισότητες μεταξύ των κρατών της Ευρωπαϊκής Ένωσης, είπε.

Σημείωσε δε, ότι η Ευρώπη πρέπει να αναλάβει πρωτοβουλίες για το συλλογικό συμφέρον των ευρωπαϊκών χωρών και των λαών.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης