ΝΔ: Ο ΣΥΡΙΖΑ πουλάει τρέλα για τη Βενεζουέλα

ΝΔ: Ο ΣΥΡΙΖΑ πουλάει τρέλα για τη Βενεζουέλα

Η ΝΔ καταλογίζει εκνευρισμό στην Κουμουνδούρου και σημειώνει ότι το κυβερνών κόμμα αρνήθηκε τη συζήτηση στη Βουλή για τις εξελίξεις στη χώρα της Λατινικής Αμερικής με διαδικαστικά προσχήματα

ΝΔ: Ο ΣΥΡΙΖΑ πουλάει τρέλα για τη Βενεζουέλα
Tην αντίδραση της Νέας Δημοκρατίας προκάλεσε ο ισχυρισμός του ΣΥΡΙΖΑ, σύμφωνα με τον οποίο για την κλιμάκωση της βίας και τους νεκρούς στη Βενεζουέλα του Μαδούρο έχει ευθύνη η αντιπολίτευση!  Με τον τίτλο «Ο ΣΥΡΙΖΑ πουλάει τρέλα για τη Βενεζουέλα», η ΝΔ καταλογίζει εκνευρισμό στην Κουμουνδούρου και σημειώνει ότι το κυβερνών κόμμα αρνήθηκε τη συζήτηση στη Βουλή για τις εξελίξεις στη χώρα της Λατινικής Αμερικής με διαδικαστικά προσχήματα.


Ειδικότερα, στην ανακοίνωση της ΝΔ αναφέρεται: 


Κλείσιμο


Με διαδικαστικά προσχήματα αρνήθηκε να συζητηθούν στη Βουλή οι εξελίξεις στη Βενεζουέλα, όπως ήδη συνέβη στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο.
Μέσα στον εκνευρισμό και στην αμηχανία του, θυμήθηκε το γνωστό ανέκδοτο "κι εσείς βασανίζετε τους μαύρους" και μας κατηγόρησε γιατί δεν ζητάμε να συζητηθούν οι εξελίξεις στην ... Παραγουάη!
Να τους θυμίσουμε λοιπόν ότι:
Στελέχη της Νέας Δημοκρατίας δεν παρέστησαν στην κηδεία αμφιλεγόμενων προσώπων. Δεν έστελναν επιστολές για "κοινές αξίες και κοινούς στόχους". Δεν παρουσιάζουν την Βενεζουέλα ή άλλη χώρα της Λατινικής Αμερικής περίπου ως επίγειο παράδεισο. Δεν ειρωνεύτηκαν τους αντιπάλους κανενός αυταρχικού καθεστώτος. Δεν ταξίδεψαν σε τέτοιες χώρες με ιδιωτικό λίαρ τζετ σκοτεινού προσώπου για να κάνουν τον μεσάζοντα επιχειρηματικών συμφωνιών.
Όλα τα παραπάνω δείχνουν γιατί ο ΣΥΡΙΖΑ δεν θέλει να συζητηθεί ένα θέμα που κυριαρχεί στην επικαιρότητα παγκοσμίως.
Ο ΣΥΡΙΖΑ είναι βαθιά εκτεθειμένος από τη στενή συσχέτισή του με καθεστώτα ανέχειας και αυταρχισμού.
Που φυλακίζουν πολιτικούς αντιπάλους, καταργούν το κοινοβούλιο, καταπατούν τις πολιτικές ελευθερίες και τα ανθρώπινα δικαιώματα.
Τους αφήνουμε στην περιφρόνηση κάθε δημοκρατικού πολίτη».
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης