Παππάς: Το εντυπωσιακό πλεόνασμα δημιουργεί πρόβλημα στη ΝΔ που περίμενε καταστροφή

Παππάς: Το εντυπωσιακό πλεόνασμα δημιουργεί πρόβλημα στη ΝΔ που περίμενε καταστροφή

«Το εντυπωσιακό οικονομικό αποτέλεσμα στέλνει σήμα, διεθνώς, αποτελεσματικής διακυβέρνησης» και «τραβάει το χαλί κάτω από τα πόδια όσων θα ήθελαν να υπονομεύσουν αυτή την προσπάθεια» υποστήριξε ο Νίκος Παππάς

Παππάς: Το εντυπωσιακό πλεόνασμα δημιουργεί πρόβλημα στη ΝΔ που περίμενε καταστροφή
Εντυπωσιακό οικονομικό αποτέλεσμα, το οποίο στέλνει ένα σήμα, διεθνώς, αποτελεσματικής διακυβέρνησης, χαρακτήρισε τα στοιχεία της ΕΛΣΤΑΤ για το πλεόνασμα που ανακοινώθηκαν σήμερα, ο υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών και Ενημέρωσης, Νίκος Παππάς, μιλώντας στο ραδιοφωνικό σταθμό του Αθηναϊκού - Μακεδονικού Πρακτορείου Ειδήσεων "Πρακτορείο 104,9 FM".

«Αυτό είναι ένα εντυπωσιακό οικονομικό αποτέλεσμα και στέλνει ένα σήμα, διεθνώς, αποτελεσματικής διακυβέρνησης» και «τραβάει το χαλί κάτω από τα πόδια όσων θα ήθελαν να υπονομεύσουν αυτή την προσπάθεια», ανέφερε χαρακτηριστικά ο υπουργός.

«Δημιουργεί», πρόσθεσε, «τεράστιο πρόβλημα και στην αξιωματική αντιπολίτευση, η οποία έριξε όλα της τα λεφτά στο ενδεχόμενο μιας οικονομικής αστοχίας, μιας οικονομικής καταστροφής και ενός αδιεξόδου. Γι' αυτό βλέπετε να προσπαθεί -δυστυχώς γι' αυτούς όχι με επιτυχία- να αλλάξει την κουβέντα με έναν τρόπο αλλοπρόσαλλο, ο οποίος στα μάτια του ελληνικού λαού δημιουργεί και θυμηδία».
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης