Διαδικαστική η αυριανή συνάντηση Αναστασιάδη-Ακιντζί

Διαδικαστική η αυριανή συνάντηση Αναστασιάδη-Ακιντζί

Θα γίνει συζήτηση για το δρόμο που θα ακολουθηθεί από εδώ και μπρος, δήλωσε ο Κύπριος κυβερνητικός εκπρόσωπος

Διαδικαστική η αυριανή συνάντηση Αναστασιάδη-Ακιντζί
Τηλεφωνικές συνομιλίες με τον Ειδικό Σύμβουλο του ΓΓ του ΟΗΕ για την Κύπρο Έσπεν Μπαρθ Έιντε και τον Βρετανό Υφυπουργό Εξωτερικών αρμόδιο για θέματα Ευρώπης Σερ Άλαν Ντάνκαν είχε σήμερα ο Κύπριος  Πρόεδρος  
Νίκος Αναστασιάδης, μετά την ολοκλήρωση στη Μαδρίτη της Συνόδου των εφτά νοτίων χωρών της ΕΕ.

Όπως δήλωσε στο Κυπριακό Πρακτορείο Ειδήσεων ο Κύπριος κυβερνητικός εκπρόσωπος Νίκος Χριστοδουλίδης ο Πρόεδρος Αναστασιάδης μίλησε τηλεφωνικώς με τον κ. Έιντε με την ευκαιρία της επανέναρξης αύριο Τρίτη των συνομιλιών για το Κυπριακό, και συγκεκριμένα σε σχέση με την αυριανή συνάντηση των δυο ηγετών και το τι αναμένεται από αυτήν.
Κλείσιμο

Ο κ. Χριστοδουλίδης είπε πως η συνάντηση θα είναι κατά κύριο λόγο διαδικαστικής φύσεως και πως θα γίνει συζήτηση για το δρόμο που θα ακολουθηθεί από εδώ και μπρος, δηλαδή για τα περαιτέρω βήματα, σε ότι αφορά τη διαδικασία.

Πρόσθεσε πως ο Πρόεδρος Αναστασιάδης είχε επίσης τηλεφωνική επικοινωνία με τον Βρετανό Υφυπουργό Σερ Άλαν Ντάνκαν με την ευκαιρία της επανέναρξης αύριο των συνομιλιών για το Κυπριακό.

Σύμφωνα με τον κ. Χριστοδουλίδη, ο κ. Ντάνκαν επικοινώνησε με τον Πρόεδρο Αναστασιάδη για να του εκφράσει τη στήριξη της Βρετανίας στη διαδικασία.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης