Αποτροπιασμός του ελληνικού πολιτικού κόσμου για την επίθεση στην Στοκχόλμη

Αποτροπιασμός του ελληνικού πολιτικού κόσμου για την επίθεση στην Στοκχόλμη

Τσίπρας: «Καταδικάζουμε απερίφραστα την επίθεση» - Μητσοτάκης: Συμπαραστεκόμαστε στον σουηδικό λαό - Γεννηματά: Η τρομοκρατία θα ηττηθεί

Αποτροπιασμός του ελληνικού πολιτικού κόσμου για την επίθεση στην Στοκχόλμη
Σύσσωμος ο ελληνικός πολιτικός κόσμος εξέφρασε σήμερα τη θλίψη του για το νέο τρομοκρατικό χτύπημα στην Στοκχόλμη και την συμπαράστασή του στον σουηδικό λαό.

Τα βαθιά συλλυπητήρια του ελληνικού λαού στους συγγενείς των θυμάτων της τρομοκρατικής
επίθεσης στη Στοκχόλμη εξέφρασε πριν από λίγη ώρα ο Έλληνας πρωθυπουργός, με ανάρτησή του στο Twitter.

Κλείσιμο
Στο tweet του ο Αλέξης Τσίπρας
δεν παρέλειψε να καταδικάσει απερίφραστα το νέο αυτό χτύπημα.
 
Διαβάστε την ανάρτηση του Έλληνα πρωθυπουργού: «Καταδικάζουμε απερίφραστα την τρομοκρατική επίθεση στη Στοκχόλμη. Εκφράζω τα βαθιά συλλυπητήρια του ελληνικού λαού στους συγγενείς των θυμάτων».



 Την απερίφραστη καταδίκη του για «την απάνθρωπη τρομοκρατική επίθεση» που σημειώθηκε στη Στοκχόλμη και είχε ως συνέπεια την απώλεια της ζωής και τον τραυματισμό αθώων πολιτών, εξέφρασε και το υπουργείο Εξωτερικών.

Σε ανακοίνωσή του, εκφράζει επίσης θερμά συλλυπητήρια στους οικείους των θυμάτων και την ευχή για ταχεία ανάρρωση στους τραυματίες.

Κυριάκος Μητσοτάκης: Συμπαραστεκόμαστε στο σουηδικό λαό


Μία ανάρτηση στο διαδίκτυο για το τραγικό γεγονός του φορτηγού που έπεσε σήμερα πάνω σε πλήθος στη Στοκχόλμη, έκανε ο Κυριάκος Μητσοτάκης. «Φρικτά νέα από τη Στοκχόλμη σήμερα. Οι σκέψεις μας είναι στις οικογένειες των θυμάτων. Συμπαραστεκόμαστε στον σουηδικό λαό», έγραψε στα αγγλικά στο λογαριασμό του στο Τwitter ο πρόεδρος της ΝΔ.



Εκπρόσωπος ΑΝΕΛ: Μια ακόμη επίθεση στις αξίες της ελευθερίας, της δημοκρατίας και του ανθρωπισμού


«Το τρομοκρατικό χτύπημα στη Στοκχόλμη είναι μια ακόμη επίθεση στις αξίες της ελευθερίας, της δημοκρατίας και του ανθρωπισμού. Οι Ανεξάρτητοι Έλληνες εκφράζουμε τον έντονο αποτροπιασμό μας και απευθύνουμε τα ειλικρινή συλλυπητήριά μας στις οικογένειες των θυμάτων και τη συμπαράστασή μας στο σουηδικό λαό» δήλωσε η εκπρόσωπος των ΑΝΕΛ, Μανταλένα Παπαδοπούλου.


Θεοδωράκης: Επέλαση του παραλογισμού


Για «επέλαση του παραλογισμού» έκανε λόγο ο επικεφαλής του Ποταμιού σε ανάρτησή του στο Twitter, σχολιάζοντας τις πρόσφατες δραματικές εξελίξεις στη Συρία και τη Σουηδία.

«Από την Συρία μέχρι την Σουηδία, με χημικά, πυραύλους, φορτηγά, ο παραλογισμός επελαύνει», έγραψε στο τιτίβισμά του ο Σταύρος Θεοδωράκης, επισημαίνοντας ότι έχουμε χρέος «να μην το συνηθίσουμε σαν "κανονική ζωή"».




 
Γεννηματά: Θλίψη για το μίσος που μεγαλώνει


H Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ και Επικεφαλής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης Φώφη Γεννηματά με αφορμή το τρομοκρατικό χτύπημα στη Στοκχόλμη έκανε το ακόλουθο σχόλιο στα social media: «Βαθιά λύπη για τις ζωές που χάθηκαν, θλίψη για το μίσος που μεγαλώνει. Οι δημοκρατικές κοινωνίες θα κερδίσουν. Η τρομοκρατία θα ηττηθεί».


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης