Στ. Θεοδωράκης: Για το καλό της χώρας η αξιολόγηση πρέπει να κλείσει μέχρι τις 7 Απριλίου

Στ. Θεοδωράκης: Για το καλό της χώρας η αξιολόγηση πρέπει να κλείσει μέχρι τις 7 Απριλίου

«Το ΠΟΤΑΜΙ θα είναι στην επόμενη Βουλή με μεγαλύτερο ποσοστό από τις τελευταίες εκλογές», σημείωσε 

Στ. Θεοδωράκης: Για το καλό της  χώρας  η αξιολόγηση πρέπει να κλείσει μέχρι τις 7 Απριλίου
«Η κυβέρνηση έχει σκοπό να κλείσει την αξιολόγηση, αλλά δεν ξέρει πώς να το κάνει. Δεν ξέρουν πώς να τελειώσουν την δουλειά», τόνισε ο επικεφαλής του Ποταμιού Σταύρος Θεοδωράκης μιλώντας στο κανάλι «Ε».

Ο κ.Θεοδωράκης τόνισε «ότι το ΔΝΤ παραλογίζεται με τους Έλληνες, ζητώντας πολύ αυστηρά πράγματα. Εμείς ξυπνήσαμε το ΔΝΤ, πιο συγκεκριμένα ο Τσίπρας ξύπνησε το ΔΝΤ με τις καθυστερήσεις του».

Ο επικεφαλής του Ποταμιού επισήμανε «ότι για το καλό της χώρας η αξιολόγηση πρέπει να κλείσει μέχρι τις 7 Απριλίου. Δεν θέλω να πιστεύω ότι δεν θα κλείσει η αξιολόγηση».

Όσον αφορά την ΔΕΗ  ο κ. Θεοδωράκης  τόνισε  «ότι αν δεν την πουλήσουμε θα την σώσουμε; Δεν είμαι αντίθετος στη πώληση της ΔΕΗ. Δεν θέλω η ΔΕΗ να πεθάνει στα χέρια μας»
Ο κ.Θεοδωράκης τόνισε «ότι η Πορτογαλία κατάφερε να βγει από το μνημόνιο,γιατί οι πολιτικοί της Πορτογαλίας κατάφεραν να συνεννοηθούν,υπήρξε κοινωνική συναίνεση,ενώ εδώ στην Ελλάδα κάναμε την χρεωκοπία εμφύλιο».

Κλείσιμο
Ο επικεφαλής του Ποταμιού είπε «ότι το ΠΟΤΑΜΙ συζητά με την κίνηση των Διαμαντοπούλου, Φλωρίδη, Ραγκούση,αλλά δεν συζητά με την Γεννηματά. Το ΠΟΤΑΜΙ θα είναι στην επόμενη Βουλή με μεγαλύτερο ποσοστό από τις τελευταίες εκλογές»


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης