Κρήτη: Τα "άκουσε" ο Ανδρέας Ξανθός για τις περικοπές επιδομάτων

Κρήτη: Τα "άκουσε" ο Ανδρέας Ξανθός για τις περικοπές επιδομάτων

Πολίτης πλησίασε τον υπουργό Υγείας αναλύοντας τη δεινή κατάσταση στην οποία έχουν περιέλθει χιλιάδες συνταξιούχοι λόγω των περικοπών

Κρήτη: Τα "άκουσε" ο Ανδρέας Ξανθός για τις περικοπές επιδομάτων
Δεν έτυχε "θερμής υποδοχής" μόνο ο Κώστας Ζουράρις στο Ηράκλειο ...Τα "έψαλε" στον υπουργό Υγείας, Ανδρέα Ξανθό, σήμερα, πολίτης που "πέτυχε" τον υπουργό στο Ρέθυμνο, όπου ο δεύτερος βρίσκεται εκπροσωπώντας την κυβέρνηση στους εορτασμούς για την 25η Μαρτίου.

Ο πολίτης πλησίασε τον Υπουργό και του ζήτησε το λόγο για το "ψαλίδι" στο επίδομα παιδιού για 49.000 συνταξιούχους. "Είναι παρεπόμενο μιας οδυνηρής συμφωνίας κι ενός οδυνηρού συμβιβασμού" - απάντησε ο κ.Ξανθός, όμως ο πολίτης ... δεν πείστηκε και συνέχισε: "Με ποιο δικαίωμα; Κόψτε από την τσέπη σας! 49.000 Έλληνες χάσαν το επίδομα παιδιού". "Και 2,5 εκατομμύρια Έλληνες που δεν είχαν περίθαλψη, έχουν τώρα αυτή την περίοδο, με απόφαση της κυβέρνησης" - ανταπάντησε ο Υπουργός.
Εντύπωση προκάλεσε πάντως η κατάληψη της συνομιλίας που κατέγραψε ο φακός της Τηλεόρασης Creta, με τον πολίτη να αναρωτιέται, απευθυνόμενος στον Ανδρέα Ξανθό: "Τί θα κάνουν οι οικογένειες; Θα διαλύσω την οικογένεια μου; Δε σε καθαρίζω εγώ καλύτερα;"
Κλείσιμο


Πηγή: www.cretalive.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης