PROTOTHEMA

Πολιτική

Κρήτη

«Μέτωπο Νίκης»: Αυτό είναι το κόμμα της Ραχήλ Μακρή

«Μέτωπο Νίκης»: Αυτό είναι το κόμμα της Ραχήλ Μακρή

«Ανακοινώνω τη δημιουργία του Μετώπου Νίκης που αποτελείται από πολίτες, όλοι τους με διάθεση να αγωνιστούν για την ανατροπή του καθεστώτος που υπάρχει στην Ελλάδα εδώ και επτά χρόνια» υπογράμμισε η κυρία Μακρή 

Κάλεσμα για τη συγκρότηση ενός νέου πολιτικού φορέα, του "Μετώπου Νίκης", απεύθυνε από το Μελιδόνι Ρεθύμνου η πρώην βουλευτής των ΑΝΕΛ και του ΣΥΡΙΖΑ Ραχήλ Μακρή σήμερα το μεσημέρι, παρουσία φίλων της από την Κρήτη και συνεργατών της από διάφορα μέρη της χώρας.


Η κ. Μακρή αφού επισκέφτηκε το ιστορικό Σπήλαιο Μελιδονίου στο Ρέθυμνο όπου επί τουρκοκρατίας έχασαν τη ζωή τους 330 γυναικόπαιδα, μίλησε για το καθήκον της, όπως είπε, να δημιουργήσει ένα ευρύ, ζωντανό και ανοιχτό μέτωπο πολιτών, οργανώσεων, κινημάτων και συλλογικοτήτων προκειμένου να σχεδιάσουν από κοινού ένα μοντέρνο ευέλικτο κράτος το οποίο θα μπορεί να σταθεί δίπλα στον δοκιμαζόμενο πολίτη, στον Έλληνα, όπως είπε, ο οποίος σήμερα βιώνει μία καθημερινότητα σε ένα αδιέξοδο που προκαλεί φόβο.

«Ανακοινώνω τη δημιουργία του Μετώπου Νίκης που αποτελείται από πολίτες, όλοι τους με διάθεση να αγωνιστούν για την ανατροπή του καθεστώτος που υπάρχει στην Ελλάδα εδώ και επτά χρόνια. Το Μέτωπο Νίκης θα αγωνιστεί για την επανάκτηση της λαϊκής κυριαρχίας» είπε μεταξύ άλλων η κ. Μακρή, σημειώνοντας ακόμα ότι «για το αδιέξοδο που βιώνει η χώρα δεν ευθύνονται οι πολίτες αλλά οι πολιτικοί» συμπληρώνοντας παράλληλα ότι: «αυτός είναι και ο λόγος που όσοι συμμετέχουν στο Μέτωπο Νίκης ξεκινούν από αύριο δουλειά».

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ
Συμπληρώστε το email σας για να λαμβάνετε όλη την έκτακτη επικαιρότητα πρώτοι!
Ακολουθήστε μας στα

ΣΟΥΡΓΕΛ ΟΟΟΟ27/04/201708:17

ΕΙΝΑΙ ΩΡΑΙΑ ΤΑ 6000 ΕΥΡΩ ΤΟΝ ΜΗΝΑ, ΔΥΣΚΟΛΟ ΝΑ ΤΑ ΑΠΟΧΩΡΙΣΤΕΙΣ

Απάντηση
Με γεια το κόμμα27/03/201710:40

Με σήμα την Γίδα την Βραστή

Απάντηση
Il riccio26/03/201716:02

Η πληροφορία ως μονάδα μετρήσεως της πραγματικότητας είναι μέγιστο εξελικτικό επίτευγμα. Από την δημιουργία του νέου κόμματος της Ραχήλ, συμπεραίνω ότι όσοι συμμετείχαν στην εξουσία ή βρίσκονταν κοντά της γνωρίζοντας τους πρωταγωνιστές της, διαπίστωναν την ανεπάρκεια τους, την θρασύτητα τους και κατ επέκταση γεννήθηκε στον εγκέφαλο τους η σύγκριση. Αν αυτός ο τενεκές (αυτοπροτεινόμενος, κομματικός ανεπαρκής φιλοδοξάκιας) είναι πρωθυπουργός, υπουργός, βουλευτής, περιφερειάρχης, Δήμαρχος, εγώ δεν μπορώ να γίνω ότι είναι αυτός? Με την κατάληψη της εξουσίας από τους ΜΗ ΠΡΟΝΟΜΙΟΥΧΟΥΣ σε όλα τα επίπεδα και δυστυχώς σε όλους τους χώρους, προέκυψαν, οι σύμβουλοι, κομματικοί σεναριογράφοι, σκηνοθέτες και κινηματογραφιστές. Η πολιτική κατέληξε Χολιγουντιανό θέαμα με Μπιρσίμηδες και αφισοκολλητές όπως στις εισόδους την εποχή του κινηματογράφου, με τη διαφορά ότι αντί να βλέπεις τον Αλέν Ντελόν έβλεπες τον Άκη, αντί την Κατρίν Ντενέβ, την Ραχήλ. Όχι μόνο η Ραχήλ, αλλά και όλοι οι αρχηγοί των νέων κομμάτων, τις ίδιες εγκεφαλικές διεργασίες είχαν, γνώρισαν από κοντά την ανεπάρκεια των εξουσιαστών και ανέβηκαν σε καλαμένια σέλλα. Εξηγούνται όλα, αφού η αξία κατέρρευσε.

Απάντηση
Δαναός 26/03/201714:06

τι γυναικα .

Απάντηση

Προσθέστε το δικό σας σχόλιο

2500  χαρακτήρες απομένουν

* Υποχρεωτικά πεδία