Λεβέντης: Αν μείνετε ανένδοτος κ. Τσίπρα μπορεί σύντομα να έχουμε εκλογές

Λεβέντης: Αν μείνετε ανένδοτος κ. Τσίπρα μπορεί σύντομα να έχουμε εκλογές

Κάλεσε την κυβέρνηση να «αφαιρέσει από το νου της» την επαναφορά των συλλογικών διαπραγματεύσεων

Λεβέντης: Αν μείνετε ανένδοτος κ. Τσίπρα μπορεί σύντομα να έχουμε εκλογές
Στο θέμα της διαπραγμάτευσης αναφέρθηκε στην πρωτολογία του σχετικά με την ερώτηση για την κατάσταση της υγείας στη χώρα ο Βασίλης Λεβέντης
.

Ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων δήλωσε ανήσυχος για την πορεία των συζητήσεων και επέμεινε ιδιαίτερα στο θέμα της επαναφοράς των συλλογικών διαπραγματεύσεων ζητώντας από την κυβέρνηση να «αφαιρέσει από το νου της το αίτημα αυτό, οι ξένοι δεν θα το δεχθούν».
«Αν το κάνετε, σε αυτή την περίπτωση η διαπραγμάτευση σας λέω είναι κοντά. Αν μείνετε ανένδοτος μπορεί σύντομα να έρθουν και εκλογές» συμπλήρωσε ο κ. Λεβέντης.
Κλείσιμο

Όπως είπε οι ξένοι θέλουν επενδύσεις και γι' αυτό δεν θα δεχθούν ένα κυβερνών κόμμα να στηρίζει συνδικαλιστές. «Η ανάγκη επενδύσεων δεν μπορεί να πάει πιο πέρα. Όσο καθυστερεί το θέμα αυτό πυροβολούμε την κοιλιά μας» κατέληξε για το θέμα αυτό ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων.

Αναφερόμενος στο θέμα της υγείας είπε ότι ο κόσμος είναι ανάστατος. «Έρχονται στο γραφείο μου και μου ζητάνε μέσο για να μπουν στην Εντατική. Τι συμβαίνει; Υπάρχουν θέσεις; Ή κάθε Διοικητής αφήνει θέσεις κενές για να κάνει την πολιτική του καριέρα; Στα φάρμακα; Μήπως κάναμε λάθος με τη λίστα; Φοβούνται οι γιατροί να γράψουν ακριβά φάρμακα ενώ τα χρειάζονται οι ασθενείς» είπε ο κ. Λεβέντης. 

Και συνέχισε λέγοντας «με τα Ιδρύματα και τον ΕΟΠΥΥ που χρωστάνε στο ΙΚΑ τι γίνεται; Με τα χρέη προς τα ιδιωτικά θεραπευτήρια τι θα γίνει; Το Ίδρυμα Γηροκομείο Βόλου είναι σε απόγνωση γιατί δεν μπορεί να πάρει ενημερότητα. Το νοσοκομείο Ζακύνθου; Είναι και μέρα της γιορτής σας και δεν θέλω να σας λέω τέτοια πράγματα, αλλά δεν διαθέτει χειρουργείο. Πάνε στην Πάτρα ή την Αθήνα».
 
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης